برگزاری جلسه کارگروه تدوین استاندارد ملی مرکز تحقیقات علوم تغذیه و صنایع غذایی

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۸:۳۰ کد : ۱۰۰۵ اخبار تصویری
تعداد بازدید:۱۹۱
در راستای عملیاتی کردن برنامه های استراتژیک و ارتقای نظام های ارزیابی مرکز تحقیقات علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تهران، اولین جلسه کارگروه تدوین استاندارد ملی تشکیل شد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، روز یکشنبه 22 اردیبهشت ماه، در راستای عملیاتی کردن برنامه های استراتژیک و ارتقای نظام های ارزیابی مرکز تحقیقات علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی اولین جلسه کارگروه تدوین استاندارد ملی در اتاق شورا دانشکده داروسازی با حضور اعضا برگزار شد.

این جلسه با تعامل و همکاری مرکز تحقیقات علوم تغذیه و صنایع غذایی با پژوهشکده استاندارد صورت گرفت. این هم اندیشی با دعوت مهندس پریسا زیارتی، رئیس مرکز تحقیقات علوم تغذیه و صنایع غذایی از اعضای جلسه مراکز علمی و صنعتی مانند سازمان غذا دارو، انیستیتو تحقیقات تغذیه ای کشور، انیستیتوپاستور ایران، صنایع پارس مینو، صنایع غذایی مهرام، صنایع غذایی  راما مهر آریا، دانشگاه علوم پزشکی ایران، مرکز سلامت محیط و کار تحت دبیری پژوهشکده استاندارد برگزار شد.

پس از معرفی اعضا در ابتدای جلسه دکتر داور زنی به عنوان دبیر جلسه توضیحاتی مقدماتی و کلی درباره تدوین استاندارد مورد نظر ارائه داد. سپس متن استاندارد توسط اعضای جلسه مورد هم اندیشی و  مورد بحث و تبادل قرار گرفت.

لازم بذکر است در این جلسه دکتر زهرا جعفری آذر، رئیس دانشکده داروسازی و علوم دارویی نیز به عنوان عضو کمیته حضور یافته در پایان جلسه حمایت خویش را در برگزاری جلسات تدوین استاندارد وتداوم همکاری ها اعلام کرد.

کلید واژه ها: دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهرانمهندس پریسا زیارتیمرکز تحقیقات صنایع غذاییتدوین استاندارد ملی


نظر شما :