قابل توجه واجدین شرایط استفاده از آیین نامه استعداد درخشان

۲۰ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۲:۵۲ کد : ۱۰۶ اطلاعیه ها
تعداد بازدید:۲۶۶۴

اول تا چهاردهم مرداد ماه 97 مهلت ثبت نام اینترنتی داوطلبان واجد شرایط استفاده از آیین نامه استعداد درخشان است و دانشجویان ممتاز می توانند جهت بهره مندی از«آیین نامه تسهیل ادامه تحصیل دانشجویان ممتاز و استعداد درخشان به مقاطع بالاتر در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» از هم اکنون مدارک مورد نیاز خود را آماده و به موقع به اداره آموزش دانشگاه ارائه دهند.

نکته مهم : دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی صرفاٌ می بایست از طریق معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی اقدام نمایند .

دانشجویان موضوع آیین نامه استعدادهای درخشان عبارتند از :

الف) برگزیدگان آزمون سراسری گروه علوم تجربی تا رتبه 500 کشوری در آزمون سراسری کنکور (با معرفی سازمان سنجش آموزش کشور).
ب ) دارندگان مدال طلا، نقره و برنز کشوری از المپیادهای علمی دانش آموزی (با معرفی وزارت آموزش و پرورش)
ج ) برگزیدگان حائز رتبه های اول تا سوم نهایی جشنواره رازی، جشنواره های خوارزمی (در زمینه علوم پزشکی) با معرفی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و گروه غیر پزشکی با معرفی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری.
د ) مالکان ابداع یا اختراع ثبت شده با تائید معاونت تحقیقات و فن آوری وزارتخانه های مربوطه .
ه ) دانشجویان نمونه کشوری گروه پزشکی با معرفی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و رشته های غیر پزشکی با معرفی وزارت علوم تحقیقات و فناوری.
و) دانشجویان پژوهشگر برجسته به تایید شورای پژوهشی دانشگاه و براساس دستورالعملی که از سوی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت تدوین و به دانشگاه ها اعلام گردیده است.
ح) برگزیدگان المپیادهای علمی دانشجویی با تایید مرکز رشد استعداهای درخشان و معاونت های آموزشی دانشگاهها

نظر شما :