تشکیل دومین جلسه کمیته تدوین استاندارد در مرکز تحقیقات علوم تغذیه و صنایع غذایی

۲۶ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۵:۱۰ کد : ۱۰۹۸ اخبار تصویری
تعداد بازدید:۳۶۶
دومین جلسه کمیته تدوین استاندارد در مرکز تحقیقات علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران جهت تدوین استاندارد غذایی تشکیل شد.
تشکیل دومین جلسه کمیته تدوین استاندارد در مرکز تحقیقات علوم تغذیه و صنایع غذایی

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، دومین جلسه تدوین  استاندارد در روز دوشنبه 20 خردادماه در اتاق شورا دانشکده داروسازی و علوم دارویی با حضور مهندس پریسا زیارتی، رییس مرکز تحقیقات علوم تغذیه و صنایع غذایی، دکتر داورزنی، دبیر جلسه و اعضای کمیته استاندارد شامل نمایندگان انیستیتو تحقیقات تغذیه ای کشور، سازمان غذا و دارو ، انستیتوپاستور ایران، صنایع پارس مینو، صنایع غذایی مهرام، صنایع غذایی راما مهر آریا و ... تشکیل شد. 
در این جلسه تدوین استاندارد غذایی مورد بحث و تبادل نظر بین حاضران قرار گرفت. 
در پایان این نشست دکتر زهرا جعفری آذر، رئیس دانشکده داروسازی و علوم دارویی ضمن استقبال از ایجاد تعامل با افراد و سازمان های مدعو، از آمادگی این دانشکده برای همکاری های مشترک و گسترش اقدامات خبر داد.

کلید واژه ها: دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهراندانشکده داروسازی و علوم داروییمرکز تحقیقات صنایع غذایی


( ۱ )

نظر شما :