کنفرانس علمی مدیریت اثربخش هزینه های بیمارستانی

۱۴ آبان ۱۳۹۸ | ۰۹:۵۷ کد : ۱۴۸۸ اخبار تصویری
تعداد بازدید:۲۴۰
بیمارستان فرهیختگان در روز یکشنبه ۱۹ آبان ماه کنفرانس مدیریت اثربخش هزینه های بیمارستانی را برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، روز یکشنبه 19 آبان ماه از ساعت 8 الی 14 بیمارستان فرهیختگان میزبان برگزاری کنفرانس علمی یک روزه مدیریت اثر بخش هزینه های بیمارستانی با امتیاز بازآموزی خواهد بود.

بر اساس این گزارش گروه های هدف این کنفرانس شامل مدیریت تحقیقات و فناوری در نظام سلامت، مدیریت سلامت، ایمنی و محیط زیست، مدیریت خدمات بهداشتی درمانی، آموزش جامع نگر در نظام سلامت، کارآفرینی در نظام سلامت، سلامت در بلایا و فوریتها، سیاست گذاری سلامت، اخلاق پزشکی، سلامت و رسانه، اقتصاد سلامت، اقتصاد بهداشت، آموزش پزشکی و مهندسی پزشکی می باشد.

دکتر شهرام توفیقی، دکتر شقایق وحدت، دکتر سمیه حسام و دکتر اباسط میرزایی از مدرسان این کنفرانس علمی یکروزه می باشند.

( ۱ )

نظر شما :