اطلاعیه چالش نظام موضوعات سلامت

۲۴ مهر ۱۳۹۷ | ۱۲:۰۳ کد : ۳۴۳ اطلاعیه ها

قابل توجه اساتید و دانشجویان محترم

بدینوسیله به اطلاع میرساند با عنایت به تدوین نخستین سند نظام موضوعات تحت عنوان چالش اعتیاد ،بزودی موضوعات پایان نامه و طرح های پژوهشی از طریق سامانه های رسمی پژوهشی دانشگاه اطلاع رسانی خواهد شد

خواهشمند است جهت انتخاب موضوعات به سایتهای مذکور مراجعه فرمایید.

( ۱ )

نظر شما :

شهلا محمدزاده زرنگش ۱۵ دی ۱۳۹۷ | ۲۱:۳۲
در دنیای تغییرات هر روزه علم وتکنولوژی ،به خصوص در عرصه علوم مرتبط با سلامت ،ازجمله پزشکی .پرستاری ،بهداشت و. ...افراد نیاز دارند که یادگیرنده مادالعمر باشند. و فرهنگ یادگیری مادالعمر گسترش یابد . این موضع که چکونه میتوان فرهنگ یادگیری مادالمعمر در این عرصه ها گسترش داد میتواند موضوعات متنوعی برای تحقیق و بررسی داشته باشد. به علاوه یکی از راهکارهای کاهش بیماریها و افزایش سلامت، توجه به پیشگیری ،افزایش سطح سواد سلامت مردم در جوامع است . بررسی چگونگی ارتقاء سطح سوادسلامت میتواند مجموعه مناسبی برای تحقیق باشد .