نود و ششمین جلسه هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی به ریاست دکتر حمید میرزاده برگزار شد. دکتر میرزاده در ابتدای این جلسه با تبریک هفته پژوهش به تمامی پژوهشگران و دانشمندان، عنوان کرد: زندگی و سرزندگی یک دانشگاه به توسعه پژوهش های آن دانشگاه بستگی دارد و بحمدالله پس از انقلاب اسلامی دانشگاه های ایران در زمینه پژوهش توسعه پیدا کرده و پژوهش های مفیدی در راستای افزایش میزان مشارکت دانشمندان ایرانی در تولید جهانی علم صوت گرفته است.
دکتر میرزاده با تاکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه پژوهش موفقیت هایی داشته است، تصریح کرد: در همین خصوص تا کنون بالغ بر 51 هزار مقاله ISI توسط دانشمندان و پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی در مقالات بین المللی چاپ شده که بیش 7 هزار مقاله آن در سال گذشته به چاپ رسیده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه در زمینه پژوهش و توسعه آن راه طولانی در پیش داریم تا میزان تاثیر دانشگاه را از طریق پژوهش در توسعه اقتصادی افزایش دهیم، گفت: با این وجود یک حرکت پر شتاب در کل کشور بطور عام و در دانشگاه آزاد اسلامی بطور خاص صورت گرفته است که امروز شاهد نتایج آن هستیم و باید بدنبال توسعه این حوزه و کیفی سازی آن در دانشگاهها باشیم. وی در ادامه افزود: هر طرح پژوهشی و دانش بنیانی که در مجموع واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی برای تجاری سازی قابلیت تولید انبوه را داشته باشد به هر شکلی اعم از پرداخت وام یا کمک های مستقیم مورد حمایت سازمان مرکزی قرار خواهد گرفت تا میزان اثر بخشی دانشگاه در اقتصاد دانش بنیان افزایش پیدا کند.
دکتر میرزاده با تاکید بر اینکه در حال حاضر بار حدود 30 درصد پژوهش کشور بر عهده دانشگاه آزاد اسلامی است، اظهار کرد: این درصد بطور حتم در آینده افزایش پیدا خواهد کرد و ما بدنبال توسعه پژوهش هایی هستیم که قابلیت تجاری سازی داشته باشند و مشکلی از مشکلات مملکت و مردم را از نظر رفاهی، اجتماعی و اقتصادی حل کنند.

دکتر میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی: بدنبال توسعه پژوهش هایی هستیم که قابلیت تجاری سازی داشته باشند. نسخه قابل چاپ