دکتر سید علی حسینی تهرانی فلوشیپ هومیوپاتی از دانشگاه بوستون آمریکا و نویسنده کتاب "نگرشی بر وحدت وجود و پزشکی هومیوپاتی" گفت: به واسطه نتایج درمانی بسیار خوب و تحقیقات متعددی که در زمینه هومیوپاتی انجام شده است، اثربخشی این طب مورد تأیید قرار گرفته است و به واسطه رشد چشمگیر آن در جهان بخصوص در دو دهه ی اخیر، از آن بعنوان پزشکیِ قرن ۲۱ ام نام می برند.
      کارگاه هومیوپاتی و کاربرد آن در پزشکی و درمان بیماری ها برگزار شد.

سخنرانی یک روزه با عنوان "هومیوپاتی و کاربرد آن در پزشکی و درمان بیماری ها" توسط دکتر سید علی حسینی تهرانی در روز سه شنبه 25 آذرماه 1393 در سالن EDC و به کوشش باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران، برگزار شد.
دکتر سید علی حسینی تهرانی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران و نویسنده کتاب "نگرشی بر وحدت وجود و پزشکی هومیوپاتی" در این سخنرانی، ضمن شرحی پیرامون نظریه های هومیوپاتی گفت: این روش درمانی از انواع طب های کل نگر می باشد که قدمت ۲۰۰۰ ساله کاربردی و ۲۰۰ ساله علمی دارد. وی افزود بواسطه نتایج درمانی بسیار خوب و تحقیقات متعددی که در زمینه هومیوپاتی انجام شده است، اثربخشی این طب مورد تأیید قرار گرفته است و به واسطه رشد چشمگیر آن در جهان بخصوص در دو دهه ی اخیر، از آن بعنوان پزشکیِ قرن ۲۱ ام نام می برند.
دکتر سید علی حسینی تهرانی فلوشیپ هومیوپاتی از دانشگاه بوستون آمریکا که دارای تاليفات متعدد و ترجمه بيش از سي عنوان كتاب در زمينه بيولوژی سلولی مولكولی، آناتومی و هوميوپاتی می باشد تاکنون دوره های آموزشی متعددی در این زمینه برگزار کرده است.
گفتنی است طب هوميوپاتي (مشابه درمانی) که از نظر لغوی مرکب از دو کلمه (Homeo) به معنی مشابه و (Pathy) به معنی بیماری است ، روش درماني خاصي است كه در آن با تحريك دقيق سيستم ايمني و حياتي بيمار توسط داروهاي خاص هوميوپاتي مي‌توان بيماران را به شفا رساند. اصول علمی هومیوپاتی مطابق باقوانین آفرینش است بطوریکه مبنای اصلی درمان، درمانی با عامل مشابه یا اصل مشابهت که یک اصل خدشه ناپذیر در طبیعت است بوده و کاملاً منطبق با فلسفه علم می باشد. لازم به ذکر است در کشورهائی همچون آلمان، انگلستان، فرانسه، آمریکا و هند با ایجاد دانشکده، درمانگاه و بیمارستانهای تخصصی، هومیوپاتی بستر مناسب علمی وتحقیقاتی خود را پیدا کرده و جایگاه ویژه ای در خدمات بهداشتی درمانی این کشورها دارد. بر اساس اصول اوليه هوميوپاتي، هر ماده‌اي (يا عاملي) كه بتواند در بدن سالم ايجاد يك سري علائم بيماري كند مي‌تواند در صورت تجويز به فردي بيمار با همان علائم بيماري وي را درمان نمايد به شرط آن كه علائم موجود در بيمار و علائمي كه آن ماده دارويي مي‌تواند ايجاد كند تا حد ممكن مشابه باشند.
به عبارت ديگر در اين طب از داروهايي براي درمان استفاده مي‌شود كه بتوانند دقيقا علائم بيمار را پوشش دهند تا با تحريك مناسب سيستم ايمني و حياتي بيمار و در نتيجه هوشيار نمودن سيستم دفاعي بدن بيماري را درمان نمايند. اين به معناي آن است كه در هوميوپاتي تكيه بر درمان بيمار توسط قواي حياتي و درماني خود بيمار است. لذا پزشکی هومیوپاتی الگوئی جامع در درمان ارائه میدهدکه عرصه های وسیعی را در دانش پزشکی به منظور کاربرد علمی عوامل طبیعی در حفظ و ارتقای سلامتی فراهم می نماید.

کارگاه هومیوپاتی و کاربرد آن در پزشکی و درمان بیماری ها برگزار شد. نسخه قابل چاپ