در این انتخابات از بین نُه نفر کاندیدای دانشجو، پنج نفر به عنوان عضو اصلی با اکثریت آرا، بعنوان اعضاء شورای اجرایی کانون دانشجويي جمعيت هلال احمر به مدت دو سال انتخاب گردیدند.
      انتخابات کانون دانشجویی هلال احمر برگزار شد.

دومين دوره انتخابات کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامی واحد تهران برگزار شد. در این انتخابات که مورخ 26 آذرماه سال جاري برگزار شد، از بین 9 نفر کاندیدای دانشجو، پنج نفر به عنوان عضو اصلی با اکثریت آرا، بعنوان اعضاء شورای اجرایی کانون دانشجويي جمعيت هلال احمر به مدت 2 سال انتخاب گردیدند. با توجه به اتمام دوره انتخابات دو ساله شورای اجرایی کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامی واحد تهران، انتخابات اعضای جدید شورای اجرایی با تشکیل مجمع عمومی، در سالن اجتماعات شهيد احمدرضا احدي و با نظارت نماينده امور جوانان جمعيت هلال احمر شهرستان شميرانات، نماينده معاونت دانشجويي واحد پزشكي تهران و حضور نزدیک به پنجاه نفر از اعضاء کانون برگزار گردید. در این مجمع، پس از جمع‌آوری و شمارش آرا، پنج نفر عضو اصلی با اکثریت آرا بعنوان شورای اجرایی کانون دانشجويي جمعيت هلال احمر به مدت 2 سال انتخاب گردیدند.
گفتنی است در این انتخابات، ميثم اخلاق دوست، مانا فرحناك رودسري، محمدرضا صادقي، اسماعيل كوچك و شادي عرفانيان به ترتيب بيشترين آرا را به خود اختصاص دادند. لازم به ذکر است، ميثم اخلاق دوست دانشجوي سال پنجم رشته پزشكي، با اكثريت آرا ، به عنوان دبیر کانون دانشجویی جمعيت هلال احمر دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامی واحد تهران انتخاب شد.

انتخابات کانون دانشجویی هلال احمر برگزار شد. نسخه قابل چاپ