دكتر سيد محمود طباطبائي رئيس دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران با حضور در مراسم نمادين آغاز سال نو ميلادي فرا رسیدن سالروز میلاد حضرت عیسی مسیح (ع) و سال نو میلادی را به دانشجويان تبریک گفت : وي با تاكيد بر اينكه در نظام جمهوری اسلامی ایران، ارامنه جایگاه ویژه ای دارند و همیشه مورد احترام بوده اند گفت : پيام حضرت مسيح پيام محبت و عشق و ايثار و گذشت است . مفاهيمي كه جامعه بشري امروز سخت به آن محتاج است .

دكتر طباطبائي درآئين با شكوه جشن كريسمس و در آستانه فرا رسيدن سال ميلادي 2015 با تبيين جايگاه عظيم الشان حضرت عیسی مسيح درآموزه هاي ديني مكتب اسلام گفت : در آيات بسياري از قرآن کریم به مقام توحيدي عيسي ابن مريم اشاره شده است .تنها پيغمبري که از سنين کودکی به پیامبری مبعوث شده است و پيام او در سراسر زندگیش سرشار از لطف، دوستی و انسانیت و گذشت است مفاهيمي كه جامعه بشري امروز سخت به آن محتاج است وي ابراز امیدواری نمود با پیروی از سیره وسلوک آن پیامبر عظیم الشان در سال جدید میلادی شاهد صلح ، ثبات و آرامش در سراسر جهان باشیم . وي تصريح نمود : مااعتقاد داریم عیسی مسیح زنده است و در سایه حق تعالی از یاران مهدی موعود (عج) است وآنچه برایمان نوید بخش است، مهدی موعود (عج) همراه با صالحان و نیکان خواهند آمد براي تعالی روح بشری و استقرارعدل و عدالت در جهان با آموزه هایشان قدم خواهند برداشت و انسان ها را از گمراهی به در می آورند. دكتر سلگي مشاور اجرائي رئيس دانشگاه در ادامه مراسم با توصيف سابقه تاريخي وحدت و همبستگي ايرانيان گفت در سرزمين ما ايران ، در طول قرون و اعصار اقوام و اديان با محبت و دوستي و مهرباني در كنار هم زندگي كرده اند و ما هم بايد با الهام از سنن آنان در سختي ها و شاديها ، فراز ها و فرود ها همچنان در كنار هم باشيم . وي با ياد آوري رشادت و شجاعت مسيحيان ايراني در هشت سال دفاع مقدس گفت : ارامنه و مسيحيان ايراني در جنگ با دشمن نيز خود را شریک میهن دانسته و از حریم آب و خاک و سرزمين خود جوانمردانه دفاع کرده اند . وي تاكيد نمود : مسلمانان و مسیحیان با هم برادرند و هیچ چیزی نمی تواند آنها از هم جدا کند. اين مراسم با حضور 27 نفر از دانشجويان مسيحي رشته هاي مختلف علوم پزشكي روز شنبه 6 ديماه در سالن اجتماعات واحد پزشكي تهران برگزار شد .

براي اولين بار جشن كريسمس با حضور دانشجويان مسيحي در دانشگاه آزاد واحد علوم پزشكي تهران برگزار شد نسخه قابل چاپ