دکتر سید محمود طباطبایی در گفت‌وگو با خبرنگار آنا با اشاره به نگاه جدیدی که هیات امنای دانشگاه آزاد و مدیریت جدید آن به ویژه دکتر میرزاده به توسعه علوم پزشکی در این دانشگاه دارند، گفت : بازسازی تجهيز و نوسازي بیمارستان‌های امیرالمومنین، بوعلی و جواهری دانشگاه آزاد اسلامی با تخصیص بودجه ویژه ای در الويت و در دستور كار قرار گرفته است .
رئیس دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران با تاکید بر اینکه سلامت بزرگترین و با ارزش ترین نعمت خداوند است به مسئولیت خطیر و سنگین تمامی افراد و دست اندرکاران نظام سلامت که به هر نحو در حیطه بهداشت جامعه وارد می شوند اشاره کرد و گفت : تصور نمی کنم در دنیا حرفه ای به اندازه مشاغل علوم پزشکی بتواند موجب تقرب به در گاه الهی و رضایت پروردگار شود . وی با تشریح خاطراتی از دوران طبابت گفت : هنگامیکه مسئله نجات جان انسانها پیش می آید فقیر و غنی ، ضعیف و قوی ، شاه و گدا همه یکسان هستند و در این مواقع سخت و جانکاه فقط دانش علمی و تخصص حرفه ای گروه پزشکان است که می تواند تسکین درد بیمار و خانواده وی شود و اینکار یعنی خدمت به خلق که بزرگترین عبادت خدا ست . و در این راه هر گروهی که به کمک این قشر بیاید کمک بزرگی برای انجام این خدمت بزرگ الهی انجام داده است .
وی با تقدیر از پیگیری و تلاش مهندس شهسواری معاون عمران دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم پزشكي تهران و تیم برجسته و گروه مهندسین مشاورکه برای ساخت و بازسازی بیمارستانهای تابعه علوم پزشکی تهران بسیج شده اند گفت : قطعاٌ همکاری و جدیت شما در بازسازی و بهینه سازی بیمارستانها و ساخت فضاهای درمانی و آموزشی این بیمارستانها همچون تجهیز اطاق عمل ، اورژانس و حتی آشپزخانه و د یگرفضاهای مورد نیاز اقدام عام المنفعه و خداپسندانه ای است که بدون اجر و ثواب دنیوی و اخروی باقی نمی ماند .
دکتر طباطبائی با تشریح سه فاز عملیاتی از جمله رسیدگی به الویت های خاص هر بیمارستان ظرف مدت 6 ماه آینده و جذب بودجه تخصیص یافته ، از کلیه روسای بیمارستانها ، معاون درمان ، عمران و مالی و اداری در خواست نمود با عزم و اراده ای جدی در پیشبرد امور مربوط به بازسازی و تجهیز بیمارستانها بکوشند . دکتر طباطبائی به ساخت بیمارستان های جدید در فاز 3 عملیات عمرانی اشاره کرد و گفت : نقشه بیمارستان جدید بوعلی هم اکنون آماده ساخت است ولی ابتدا باید مراحل مقدماتی تر در فاز اول و دوم اجرائی شود . وی مدت زمان برآورد را اواسط سال آینده پیش بینی نمود .
اين جلسه به دعوت دکتر طباطبائی رئيس دانشگاه و با حضور دکتر علی سلگی مشاور اجرائی رئیس دانشگاه، مهندس مسعود شهسواري معاون عمران دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم پزشكي تهران، دكتر سلطانعلي فلاح معاون بهداشت و درمان دانشگاه، دكتر فرشته شاه محمدي رئيس بيمارستان جواهري، دكتر فرهاد سرابندي رئيس بيمارستان امير المومنين (ع)، دکتر احمد خلیلی رئیس بیمارستان بوعلی، اباسط ميرزائي معاون مالي و اداري و کلیه مدیران مالی ،سوپروایزرها و مسئولان ارشد دانشگاه روز شنبه 6 دیماه در دفتر ریاست دانشگاه تشکیل شد.
در ادامه مهندس شهسواري طی سخنانی اعلام نمود : با اجراي اين پروژه و براي سرعت عمل هرچه بيشتر ، تمركز گرائي را از بين برده ايم بنابراین مجري و مسئوليت مستقيم اجراي عمليات عمراني در بيمارستانها برعهده روساي بيمارستانهاست. وی سپس به همیاری و مشاركت داوطلبانه بسياري از ارگانها و سازمان هاي دولتي بزرگ ، مثل تامين اجتماعي، نيروهاي مسلح ، ارتش و بانك ها اشاره نمود و گفت: با رهنمود ها و نظارت مستقیم دكتر باقر لاريجاني معاون حوزه علوم پزشكي و به منظور تامين بودجه برای این پروژه عمرانی عظیم وارد مذاكره شده ايم و به نتایج مثبت و امیدوار کننده ای هم رسیده ایم .
وی افزود : هر چند بدلايل خاص از جمله شرایط داخلی و محیطی بیمارستانها از روند پيشرفت امور و بازسازي بيمارستانها راضي نيستم ولي بستر براي جهش و فعاليت مضاعف آماده شده است .
دكترفلاح معاون بهداشت و درمان دانشگاه آزاد اسلامی نیز تشکیل کمیته نیاز سنجی را در جهت اختصاص بودجه و به منظور بازسازي بيمارستانها یکی از اقدامات جدی و بدیهی برشمارد وگفت: روسای بیمارستانها باید به این نکته توجه خاص داشته باشند که در وضعیت فعلی هيچ الويتي بالاتر از بازسازي نيست . وی تاکید نمود : برای نظارت هرچه بیشتر و با توجه به اينكه از سوي مقامات مسئول دانشگاه اراده و عزم جدي براي بازسازي بيمارستانها صورت گرفته است ، برای تسریع و پیشبرد امورمربوط به بازسازی بیمارستانها به کمک روساء بيمارستانها هر روزه گزارش كار گرفته مي شود .
شایان ذکر است این جلسه پس از استماع نظرات کارشناسانه روسای بیمارستانهای امیرالمومنین، بوعلی و جواهری دانشگاه آزاد اسلامی به پایان رسید و اعضای تيم اجرائي و همكاران برجسته حوزه عمران در پروژه بازسازی بيمارستانها بشرح زیر به مسئولان معرفی شدند . مهندس جواد شمسائي : نماينده عمران در بیمارستان‌های امیرالمومنین، بوعلی و جواهری دانشگاه آزاد اسلامی، مهندس جاني،مهندس كيوان آرا، مهندس صانعي گروه مهندسین معمار : آقایان محسن زاده و ميرزائيان.
دكتر طباطبائي در پایان جلسه یاد آور شد: واحد علوم پزشکی دانشگاه آزاد تهران دارای 12 هزار دانشجوي در حال تحصیل است که متوسط ورودی سالانه آن دو هزار نفر است.
رئیس واحد علوم پزشکی تهران ایجاد پست قائم مقام ریاست دانشگاه در حوزه علوم پزشکی و منصوب شدن دکتر لاریجانی در این مسئولیت را موجب توسعه و تقویت این معاونت و استقلال مجموعه و هماهنگی هر چه بیشتر مسائل پزشکی اعلام نمود .

تخصیص بودجه برای بازسازی و بهینه سازی بیمارستان‌های امیرالمومنین، بوعلی و جواهری دانشگاه آزاد اسلامی نسخه قابل چاپ