جشن انار، یاقوت بهشت برگزار شد.

از قدیم الایام و بطور کلی ایرانیان همواره با طبیعت پیوندی ناگسستنی داشته اند و این موضوع، از دیرباز زمینه ساز برگزاری بسیاری از جشن‏های مربوط به محصولات در کشور ما بوده است. یکی از محصولاتی که برگزاری جشن برای آن سابقه ای بیش از هزار ساله دارد میوه بهشتی انار است. به همین مناسبت، به همت دفتر فرهنگ و معارف اسلامی ، کانون محیط زیست و گردشگری و دفتر روابط عمومی جشنی به نام انار مزین سالن آمفی تئاتر دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران شد. در این مراسم دکتر خانی از اساتید برجسته دانشگاه در خصوص قدر و ارزش آب مطالبی عنوان نمود همچنین دکتر علی سلگی مشاور اجرایی ریاست با اشاره به نوع منابع آب بر روی کره زمین و درصد تأمین آب شرب توسط این منابع، به چرخه و گردش آب در طبیعت اشاره نمود. وی با بازخوانی شعر بلند آرش کمانگیر به جشن انار حال و هوای خاصی بخشید. همچنین در ادامه مراسم مسابقه ای برگزار گردید و به شرکت کنندگان جوایزی اهدا گردید.
گفتنی است در این مراسم عده کثیری از دانشجویان و جمعی از معاونین و اساتید دانشگاه از جمله دکتر علی سلگی مشاور اجرایی ریاست دانشگاه، دکتر میر مسعود فاطمی معاون فرهنگی، دکتر خلیل علی محمدزاده معاون دانشجویی، دکتر سید حسین یحیوی، دکتر محمد رضا خانی، دکتر جمال الدین فرزاد شایقی، دکتر محبوبه صفوی حضور داشتند.

جشن انار، یاقوت بهشت برگزار شد. نسخه قابل چاپ