در بازدید دکتر پیرات دانشیار دانشگاه Baskent ترکیه از دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران دکتر علی سلگی عنوان کرد: با توجه به فضای موجود و امکانات حاضر و با توجه به سیاستگذاری های جامعه در حوزه پیشگیری و سلامت می توان در رشته های کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی که محتوای آموزشی آن ها منجر به بهبود سلامت جامعه می شود و بسیار مورد نیاز هستند می توان تعاملات مناسبی ایجاد کرد و به همکاری های مشترک دست یافت.

دکتر پیرات دانشیار دانشگاه Baskent ترکیه در بازدید از دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران لزوم همکاری های مشترک و طرفینی را موجب رشد دانش و تبادل تکنیکها و تجارب علمی در زمینه های پزشکی دانست. وی همچنین دعوت خود را برای بازدید متقابل صاحب نظران حوزه پزشکی از دانشگاه Baskent ترکیه و رسیدن به توافقی جامع ، اعلام داشت. در این جلسه دکتر ماندانا حسن زاد ضمن بیان مطالبی در خصوص دانشگاه، مراکز درمانی تابعه، رشته های مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد، شرح مبسوطی در مورد امکانات، تعداد دانشجویان شاغل به تحصیل و همچنین میزان فارغ التحصیلان این واحد دانشگاهی اشاره نمود. در ادامه دکتر حسن افتخار اردبیلی معاون پژوهش و فناوری گفت با توجه به ایجاد زیرساخت های لازم و فراهم شدن امکانات و بسترهای مناسب علمی آمادگی آن را داریم تا به تولید علم بپردازیم و آمار مقالات و کتب پزشکی و همچنین پروژه های تحقیقاتی را افزایش دهیم. وی افزود به نظر می رسد امکان تعامل و همکاری های مشترک در رشته های علوم پایه فراهم تر باشد.
دکتر علی سلگی مشاور اجرایی ریاست با تشریح تحولات سیستم وزارت بهداشت و درمان از سال 1365 تا کنون گفت: دانشگاه آزاد در کنار دانشگاه های دولتی مشغول به فعالیت است و گاها از فیلدهای آموزشی در بیمارستان ها و مراکز درمانی خصوصی استفاده می کند. وی تصریح کرد ماطبق برنامه های دو، پنج و بیست ساله در حال ساماندهی وضعیت کنونی و توسعه تحصیلات تکمیلی و نهایتا افزایش سرانه فضای آموزشی در آینده می باشیم. وی گفت چنین به نظر می رسد که همکاری مشترک در برنامه میان مدت دانشگاه قابل بررسی باشد. وی اشاره نمود با توجه به فضای موجود و امکانات حاضر می توان با توجه به سیاستگذاری های جامعه در حوزه پیشگیری و سلامت به تفاهم نامه ای دست یافت. بنابراین به نظر می رسد در رشته های کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی که محتوای آموزشی آن ها منجر به بهبود سلامت جامعه می شود و بسیار مورد نیاز هستند می توان تعاملات مناسبی ایجاد کرد. وی همچنین به مزایای برنامه توریسم درمانی که باعث ارائه خدمات مناسب پزشکی به کشورهای متقاضی شده و منجر به درآمدزایی در این حوزه می گردد، اشاره نمود.
در ادامه دکتر پیرات و سایر مدعوین از مرکز تحقیقات دانشگاه و امکانات موجود آن بازدید کردند. گفتنی است در این بازدید، مهمانان را دکتر علی سلگی مشاور اجرایی ریاست، دکتر افتخار اردبیلی معاون پژوهش و فناوری، دکتر علی محمدزاده معاون دانشجویی، دکتر پورخوشبخت قائم مقام معاون آموزشی، دکتر زرین دست رئیس دانشکده علوم نوین، دکتر ماندانا حسن زاد سرپرست دفتر توسعه و هماهنگی مراکز تحقیقاتی علوم پزشکی و دکتر نریمانی همراهی نمودند.

برنامه همکاری های مشترک واحد پزشکی تهران با دانشگاه Baskent ترکیه مورد بحث و بررسی قرار گرفت. نسخه قابل چاپ