ثبت نام دوره جدید مسابقات قرآن و عترت در واحد پزشکی تهران

معاونت فرهنگی واحد پزشکی تهران اعلام نمود : ثبت نام دوره جدید مسابقات قرآن و عترت ویژه دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه ها در بخشهای شفاهی و کتبی همراه با جوایز نفیس برگزار می گردد . آقای طیاریه دبیرشورای فرهنگی واحد پزشکی تهران طی گزارشی افزود :از ابتدای سال جاری دستورالعمل جدید مسابقات قرآن و عترت پس از تصویب نهایی از سوی معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی (پژوهشکده قرآن و عترت) به کلیه واحدهای دانشگاهی و مراکز آموزشی ابلاغ شده است . براساس این آیین نامه، مسابقات کتبی در رشته های مختلف از جمله ترجمه و تفسیر قرآن کریم، ترجمه و درک مفاهیم نهج البلاغه و صحیفه سجادیه، آشنایی با سیرۀ اهل بیت(ع) و تاریخ اسلام و ترجمه قرآن به زبان انگلیسی (سوره حمد و جزء 30) و در بخش شفاهی رشته های حفظ (5، 10، 20 جزء، حفظ کل و قرائت (ترتیل و تحقیق) برگزار خواهد شد. وی گفت : این دوره از مسابقات پانزدهمین دوره مسابقات قرآن وعترت دانشجویی و دهمین جشنواره استادان و اعضاء هیات علمی بوده وعلاقه مندان جهت هماهنگی و ثبت نام می توانند از تاریخ 19 فروردین سال جاری به کانون های قرآن و عترت واحد های دانشگاهی ویا به سایت تسنیم به آدرس WWW. TASNIM.IR مراجعه فرمایند .

ثبت نام دوره جدید مسابقات قرآن و عترت در واحد پزشکی تهران نسخه قابل چاپ