برگزاری یادمان حماسه 9دی در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران

برگزاری یادمان حماسه 9دی در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری واحد، مراسم یادمان 9 دی سال 88 در روز سه شنبه ساعت 13:30 در سالن کنفرانس ساختمان حکیم زکریا رازی برگزار گردید.
در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین تاج آبادی مسئول نهاد رهبری واحد، برخی معاونین از جمله دکتر علی محمدزاده معاون دانشجویی، دکتر فاطمی معاون فرهنگی، ونیز دکتر یوسفی دبیرهم اندیشی اساتید و شورای راهبردی استادان و آقای طیاریه مدیریت فرهنگی و تعدادی از اساتید و دانشجویان حضور داشتند ابعاد حماسه 9دی 88 مورد بررسی قرار گرفت.
این مراسم با تلاوت آیاتی از قرآن کریم آغاز و سپس مستندی از حوادث بعد از فتنه 88 پخش شد. حجه الاسلام والمسلمین تاج آبادی با بیان نظریات برخی از نظریه پردازان غربی گفت: آنچه در فتنه 88 رخ داد نتیجه برنامه ریزی و زمینه سازی دشمنان انقلاب اسلامی می باشد که از سال ها پیش در تدارک و فراهم نمودن فرصت بودند. این فرصت از ترویج مکاتب پوچ غربی در میان مردم، وارد کردن عرفان های کاذب، برهم زدن بنیان خانواده و مسائلی از این قبیل ایجاد شد که در این میان رسانه های غربی نقشی اساسی ایفا نمودند.
وی در ادامه حضور مردم در راهپیمایی عاشورایی و به یاد ماندنی نهم دی ماه 88 را تجلی وفا داری مردم نسبت به آرمان های امام خمینی (ره)، نظام و مکتب عاشورایی دانست و نقش مقام معظم رهبری و بصیرت مردم ولایت مدار را در خنثی کردن توطئه دشمنان نظام عنوان نمود.
وی در پایان فرمایشات مقام معظم رهبری را در خصوص درس گیری مسئولان و مردم از این گونه وقایع یادآور شد.

برگزاری یادمان حماسه 9دی در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران نسخه قابل چاپ