در این مراسم که به همت کانون مهدویت سنا برگزار شد استاد علی اکبر رائفی پور اظهار داشت: فهم قرآن یک اصل است و باید با مطالعه قرآن به درک بیشتر حکمت ها و رسیدن به بینش عمیق رسید. وی همچنین در خصوص اهمیت داشتن قرآن گفت: این کتاب آسمانی دارای معجرات مستمری است ضمن آنکه پیشوایان دین مبین اسلام دارای علم معرفت و ادب بودند که نمونه بارز آن را می توان در منش حضرت امام حسین (ع) یافت.
ایشان در بخش دوم سخنرانی خود به بحث آخر الزمان و اتفاقات منطقه پرداخته و افزود: امروزه مبحث مهدویت در جهان بر سر زبان ها افتاده است و آمار گرایش به مهدویت نسبت به سال های پیشین چندین برابر شده است .امروز شرایط فعلی به شدت آخرالزمانی شده است و تلاشهای متفاوتی در جای جای جهان صورت میگیرد تا وجهه اسلام وبخصوص شیعه و منتظران امام زمان (ع) خراب شود وی در ادامه با نشان دادن چندین فیلم کوتاه خواستار آن شد که شیعیان با استفاده از ابزارها و رسانه های اجتماعی و فرهنگی و فعالیت به زبانهای زنده دنیا چهره شیعه را بدرستی به جهانیان نشان دهند.
در پایان مراسم که به مناسبت صد و هفتاد و ششمین سالگرد آغاز امامت امام زمان (عج) برگزار شده بود، با استقبال پرشور دانشجویان، برای اولین بار پرچم رونمایی شده با طرح لبیک یا مهدی (عج)، با ذکر صلوات در حیاط دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران به اهتزاز در آمد.
گفتنی است در این مراسم حنانه خلفی قاری خردسال و حافظ قرآن کریم با قرائت کم نظیر خود که فتح بابی بر مراسم بود حضار را به تحسین واداشت. همچنین در این مراسم سهیل اسعد، اندیشمند و مسلمان شده آرژانتینی تبار تجربیات خود را در نشر دین مبین اسلام بازگو کرد. از دیگر بخش های این برنامه می توان به اجرای ترانه عطر دلتنگی به صدای محمد رضا قاسمی با شعری از مهلا اسماعیل زاده اشاره نمود که برای اولین بار و به مناسبت این برنامه اجرا شد.

مراسم بزرگ آغاز امامت امام زمان (عج) در دانشگاه آزاد واحد پزشکی تهران برگزار شد. نسخه قابل چاپ