دکتر طباطبایی با تقدیر از خدمات ارزشمند دکتر ملک افضلی گفت: در خلال سال های گذشته اقدامات دکتر ملک افضلی مُهری بر پیشانی تاریخ بهداشت جامعه زده است. اقدامات وی منشأ خدمات بزرگی در تأمین سلامت جامعه شده است.
      دکتر طباطبایی: دکتر ملک افضلی بنیانگزار و منشأ خدمات بزرگی در کشور می باشد.

دکتر طباطبایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران در طی مراسمی از دکتر حسین ملک افضلی تقدیر به عمل آورد. در این مراسم که با حضور اعضاء هیئت رئیسه دانشگاه صورت پذیرفت، از زحمات و تلاش های چندین ساله دکتر ملک افضلی قدردانی به عمل آمد. دکتر طباطبایی با ذکر خدمات ارزشمند ایشان در خلال سال های گذشته گفت: اقدامات دکتر ملک افضلی مُهری بر پیشانی تاریخ زده است و ایشان بنیانگزار کارهایی هستند که منشأ خدمات بزرگی در کشور شده است. وی اظهار داشت :از سه خصیصه بسیار مهمی که در زمان ایشان شکل گرفته است می توان به ایجاد طرح پزشکی اجتماعی اشاره کرد که در قالب برنامه سپاه بهداشت تا توسعه شبکه بهداشت در روستاها و برای مردمی بوده است که بیشترین نیاز را به خدمت داشته‌اند و این توفیق بزرگی است که امروز تحت عنوان عدالت در سلامت از آن یاد می‌شود. شاخص دومی که ریاست دانشگاه به آن اشاره داشت، همکاری دکتر ملک افضلی در دانشکده بهداشت دانشگاه تهران و عینیت بخشیدن به داده های آماری حوزه های بهداشتی و درمانی است وشاخص سومی که می توان به آن اشاره داشت کار در وزارت بهداشت وقت به عنوان معاون بهداشت وزیر وقت است که منجر به گسترش شبکه‌های خدمات بهداشتی گردید. وی افزود جایی را در شبکه های بهداشتی نمی توان یافت که دکتر ملک افضلی بر آن نظری نداشته باشد و عملکردی از ایشان دیده نشود. وی با اشاره به تأسیس شبکه بهداشت و درمان و شبکه تحقیقاتی توسط دکتر ملک افضلی گفت: باید اهداف ایشان در شبکه های تحقیقاتی که با علاقه و جدیت در مدیریت پژوهشی در آن کار کرده اند دنبال شود از جمله نگاه دلسوزانه ایشان برای جلب مشارکت همه ذینفعان در حوزه سلامت و تعیین اولویت‌ها برای پژوهش‌های کاربردی که سهم بزرگی در همگام کردن پژوهش‌ها با نیازهای جامعه داشته و دارد با جدیت دنبال شود.
در ادامه این جلسه دکتر ملک افضلی مشاور عالی ریاست دانشگاه در زمینه مسائل تحقیقاتی و بهداشتی ضمن تشکر از برگزاری این مراسم گفت: بزرگترین ثروت من در طول دوره کاری وجود اندیشمندان و صاحب نظرانی بوده است که با همکاری و خرد جمعی، انگیزه خدمت به مملکت و پیشبرد اهداف متعالی مربوط به کشور را در جهت توسعه اجتماعی به خدمتگزاران این مرز و بوم ارزانی داشته اند. وی اظهار داشت امیدوارم با لطف خدا، دم مسیحایی دکتر طباطبایی و همکاری همه مسئولان، شاهد رشد و ترقی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی باشیم.
دکتر فلاح معاون بهداشت و درمان دانشگاه نیز ضمن تشکر از زحمات گرانقدر دکتر ملک افضلی اظهار امیدواری کرد که راه ایشان در جهت توسعه خدمات بهداشتی و درمانی ادامه یابد.
در پایان دکتر علی سلگی مشاور اجرایی ریاست دانشگاه با قرائت تقدیرنامه تهیه شده گفت: خدمات و فعالیت های دکتر ملک افضلی به قدری بزرگ است که نمی توان آن را با هیچ دوره مشابه دیگری مقایسه نمود. در این مراسم با اهدای لوح تقدیر و هدیه ای ویژه از زحمات دکتر ملک افضلی تشکر و قدردانی شد.
گفتنی است این مراسم با حضور هیئت رئیسه دانشگاه دکتر سید محمود طباطبایی ریاست دانشگاه، دکتر حسین ملک افضلی مشاور عالی ریاست در زمینه مسائل تحقیقاتی و بهداشتی ،دکتر محمد حیدریان مقدم مشاور دانشگاه شهید بهشتی، دکتر علی سلگی مشاور اجرایی ریاست، دکتر سید عباس صفوی معاون آموزشی، دکتر سلطانعلی فلاح معاون بهداشت و درمان، دکتر میر مسعود فاطمی معاون فرهنگی، دکتر خلیل علی محمدزاده معاون دانشجویی، دکتر اباسط میرزایی معاون اداری و مالی و دکتر فرهاد ادهمی رئیس دانشکده پزشکی برگزار شد.

دکتر طباطبایی: دکتر ملک افضلی بنیانگزار و منشأ خدمات بزرگی در کشور می باشد. نسخه قابل چاپ