دکتر طباطبایی : متأسفانه نگرانی هایی در باب تهاجم فرهنگی وجود دارد و وظیفه آحاد مردم و تک تک ما به عنوان نیروهای دانشگاهی ایجاب می کند که در حفظ اصالت فرهنگ ایرانی- اسلامی و سیره نبی اکرم کوشا باشیم. اسلام دین ملایمت و عطوفت انسانی است و تنها جایی که سیره رسول اکرم (ص) به معنای واقعی کلمه به آن عمل می شود ایران اسلامی است.

دکتر طباطبایی در مراسمی که با حضور دانشجویان بسیجی برگزار شد ضمن تبریک و تهنیت به مناسبت آغاز امامت حضرت مهدی (عج) و فرارسیدن ولادت حضرت رسول (ص)گفت: فرهنگ مجموعه قوانین، دستورالعمل ها، شیوه ها و منش های یک جامعه است و باید از بستر فرهنگی جامعه به درستی صیانت گردد. وی افزود: فرصت های پیش رو همه بخشی از مراحل زندگی است که باید به بهترین و درست ترین شکل از آن بهره جست. وی اظهار داشت: همه اقوام و ملل از ابتدای تاریخ بشریت، حریمی تعریف شده را مورد قبول خود دارند و باید اذعان داشت که فرهنگ جامعه به دست افراد همان جامعه ساخته می شود. ما فرهنگی غنی و قوی داریم و لذا می بایست مبلّغ خوبی برای آن باشیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: متأسفانه نگرانی هایی در باب تهاجم فرهنگی وجود دارد و وظیفه آحاد مردم و تک تک ما به عنوان نیروهای دانشگاهی ایجاب می کند که در حفظ اصالت فرهنگ ایرانی- اسلامی و سیره نبی اکرم کوشا باشیم. اسلام دین ملایمت و عطوفت انسانی است و تنها جایی که سیره رسول اکرم (ص) به معنای واقعی کلمه به آن عمل می شود ایران اسلامی است. وی با تأکید براعتقاد راسخ خود مبنی بر اینکه اکثریت قریب به اتفاق مردم ایران زمین، سیرت پاکی دارند و حرکت های میلیونی نشان از بسیج عمومی جامعه دارد، از دانشجویان خواست به عنوان نماینده جامعه بیش از آنکه خواستار چیزی باشند، عمل کنند و با صبر و تحمل با انتقادات روبرو شوند. همچنین رئیس دانشگاه خاطر نشان ساخت: وقتی نظامی ارزشی است باید از یک سری آزادی ها گذشت و الگو شد. آنچه ثابت است روش و منش پسندیده و نکوست. به شما می گویم که بستر دانشگاه مهیای یک حرکت بسیجی است. دانشجویان علاقمند و اساتید گرانقدری داریم که می توانیم از ظرفیت ها و توانایی هایشان در مسیری که رضایت خداوند تبارک و تعالی است استفاده کنیم.
گفتنی است در این مراسم که به مناسبت تودیع جواد عمواکبری مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه و معارفه علی نیکزاد مسئول جدید برگزار شد، آقای نادعلی مسئول بسیج دانشجویی استان تهران گفت: انقلاب اسلامی، به واسطه پایمردی رهبرانش توانسته است حرکت های مجاهدانه را به پیش ببرد. وی افزود بسیج دانشجویی باید همه جانبگی خود را حفظ نماید و از نگاه سطحی حذر نماید. وی خواستار آن شد که بسیج ضمن حفظ همه جانبگی بتواند قدم های بلندی توأمان با پیشرفت بردارد. شایان ذکر است در این مراسم جواد عمواکبری مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه و علی نیکزاد مسئول جدید بسیج دانشجویی هریک به بررسی و آسیب شناسی مشکلات فرهنگی موجود و اهداف پیش رو پرداختند.

دکتر طباطبایی در مراسم تودیع و معارفه مسئول بسیج دانشجویی عنوان کرد: باید از یک سری آزادی ها گذشت و الگو شد. نسخه قابل چاپ