رونمایی از چهار اثر فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی توسط آیت الله هاشمی رفسنجانی

در نخستین همایش سراسری معاونان و مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی که صبح امروز آغاز به کار کرد، از نخستین قرآن شکسته نستعلیق جهان، فرهنگ نامه هنر و ادب آئینی، اطلس مساجد دانشگاه آزاد اسلامی و تمبر نماد هفته وحدت رونمایی شد.
در مراسم افتتاحیه نخستین همایش سراسری معاونان و مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی، از چهار اثر فرهنگی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی، با حضور آیت الله هاشمی رفسنجانی رئیس هیأت موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی رونمایی شد.
در این مراسم که دکتر طه هاشمی، مولوی محمد اسحاق مدنی و آیت الله نجفی نیز حضور داشتند، از نخستین قرآن شکسته نستعلیق جهان، کتاب فرهنگ نامه هنر و ادب آئینی، اطلس مساجد دانشگاه آزاد اسلامی و تمبر نماد هفته وحدت رونمایی شد. همچنین از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی، تابلویی به رسم یادبود به آیت الله هاشمی رفسنجانی اهدا شد.

رونمایی از چهار اثر فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی توسط آیت الله هاشمی رفسنجانی نسخه قابل چاپ