شکل گیری دوره های آموزشی شبانه در دانشگاه های کشور، تأسیس اولین EDC و راه اندازی قطب آموزش پزشکی در منطقه شرق مدیترانه و همچنین شکل گیری دانشکده آموزش پزشکی، توسعه فضاهای فیزیکی دانشگاه، ساخت انیستیتو تغذیه و صنایع غذایی ایران و ساخت فضای جدید دانشکده پرستاری و مامایی و دانشکده داروسازی و همچنین اهتمام به رفع مشکلات و مسائل دانشجویان و اسکان و اقامت مناسب آنها از جمله مهمترین اقدامات انجام شده در زمان تصدی دکتر طباطبایی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بوده است.

دکتر علیرضا ناصری دبیر آیین یادمان پنجاه و پنجمین سالگرد تأسیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و مسئول تدوین تاریخ عملکرد دانشگاه شهید بهشتی در مصاحبه ای با دکتر سیّد محمود طباطبایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران، به ساخت مستندی در خصوص این یادمان اشاره نمود.
دکتر ناصری رئیس مرکز مطالعات « رسانه ، هنر و سلامت » دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفتگوی خود با روابط عمومی واحد پزشکی تهران اظهار داشت: دکتر طباطبایی مشاور وزیر بهداشت و درمان و از رؤسای برجسته دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خلال سال های 1370 الی 1376 منشأ اثر و پایه گذار بسیاری از خدمات نوین پزشکی بوده است که نتایج و آثار آن تا کنون مشهود است.
وی در بخشی از گفتگوی خود اذعان داشت: دکتر سید محمود طباطبایی به عنوان اولین کسی که حکم وی با عنوان ریاست دانشگاه ابلاغ شد با سیاست گذاری های بدیع، باعث رشد کمی و کیفی در حوزه های مختلف دانشگاه و علی الخصوص در توسعه مراکز تحقیقاتی و تحصیلات تکمیلی گشت. وی گفت: شکل گیری دوره های آموزشی شبانه در دانشگاه های کشور، تأسیس اولین EDC و راه اندازی قطب آموزش پزشکی در منطقه شرق مدیترانه و همچنین شکل گیری دانشکده آموزش پزشکی از جمله مهمترین اقدامات انجام شده در زمان تصدی دکتر طباطبایی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بوده است.
وی از سایر اقدامات انجام شده در زمان ریاست دکتر طباطبایی، توسعه فضاهای فیزیکی دانشگاه، ساخت انیستیتو تغذیه و صنایع غذایی ایران و ساخت فضای جدید دانشکده پرستاری و مامایی و دانشکده داروسازی را عنوان نمود. دکتر ناصری در ادامه به اهتمام دکتر طباطبایی در رفع مشکلات و مسائل دانشجویان اشاره کرد و گفت ایشان نسبت به اسکان و اقامت دانشجویان حساسیت خاصی داشته و علیرغم مشکلات اقتصادی، در توسعه فضاهای خوابگاهی از جمله خوابگاه فاطمه الزهرا (س) و امام علی (ع) همت ویژه ای مبذول داشته است.
دکتر ناصری در بخش دیگری از سخنان خود به استقرار طرح پزشک مقیم اورژانس در زمان ریاست این چهره ماندگار و تسرّی آن به سایر دانشگاه های علوم پزشکی کشور اشاره کرد. وی یادآور شد تأسیس"ستاد درمان" و پایه گذاری آن در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی منجر به ایجاد تسهیلات مناسب درمانی برای بیماران سطح کشور گشت. همچنین پایه گذاری فعالیت هیئت امنای مردمی در کنار هیئت امنای دانشگاه از سایر اقدامات رئیس اسبق دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.
دکتر ناصری در پایان دلایل موفقیت دکتر طباطبایی که پر افتخارترین دوران مدیریت در دانشگاه شهید بهشتی است را از زبان ایشان چنین عنوان نمود: چشم امید یک مدیر باید به درگاه حضرت باریتعالی باشد. مدیر کسی است که باید ضمن آنکه عاشق محیط کارش است وقت کافی برای رسیدگی به امور را بگذارد و ارتباط عاطفی، معنوی و اخلاقی خوبی با همکاران زیر مجموعه داشته باشد. عامل موفقیت یک مدیر را می توان تیمی دانست که همه به نوعی در حوزه کاری خود متخصص و دارای دانش مرتبط می باشند و به واقع مدیریت استفاده از ظرفیت ها، امکانات، توانمندی ها و تخصص های موجود است.

دبیر یادمان پنجاه و پنجمین سالگرد تأسیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی: دکتر طباطبایی منشأ اثر و پایه گذار بسیاری از خدمات نوین پزشکی است. نسخه قابل چاپ