دکتر محمد حیدریان مقدم به سمت معاون اداری و مالی دانشگاه منصوب شد.

دکتر محمد حیدریان مقدم طی حکمی از سوی دکتر سیّد محمود طباطبایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران، به سمت معاون اداری و مالی دانشگاه منصوب شد.
دکتر طباطبایی در جلسه معارفه دکتر حیدریان مقدم گفت: هدف اصلي همه ما كمك به پيشرفت و اعتلاء سطح علمي دانشگاهي است كه با درايت و ژرف نگري پا به عرصه حيات گذاشت و اينك رسالت و ماموريت همگي ماست كه در پاسداري و ارتقاء كيفي اين امانت معنوي، در هر لباس و منصب كه هستيم صميمانه و دست در دست يكديگر بكوشيم .
وي با اشاره به تجربيات ارزنده و سوابق اجرائي و مفيد دکتر محمد حیدریان مقدم عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت : با توجه به تعهد و تجربیات گرانقدر ايشان درحوزه علوم پزشکی و همچنین توسعه مدیریت و منابع انسانی و با توجه به هماهنگی انجام شده با قائم مقام محترم ریاست عالیه دانشگاه در حوزه علوم پزشکی ایشان بعنوان معاون اداری و مالی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران منصوب گردیده اند تا دانشگاه را در تحقق چشم اندازهای رفیع آن در گسترش حوزه علوم پزشکی یاری فرمایند .
دكتر طباطبائي ابراز اميدواري نمود : حضور دکتر حیدریان مقدم در جمع خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامي منشاء خير و بركت و فرصت مغتنمي براي رشد و شكوفائي هرچه بيشتر در توسعه مدیریت و منابع دانشگاه باشد و ايشان با توكل و عنایت خداوند متعال بتوانند با طراحی و تدوین فعالیت های موثر برای ایجاد منابع جدید مالی و بخصوص توجه ویژه جهت راه اندازی شرکت های دانش بنیان و استقرار نظام نوین مالی در دانشگاه و بیمارستان های تابعه، این مجموعه را در جهت رسيدن به افق هاي روشن و دانشگاهی سرآمد در حیطه پزشکی در سطح منطقه و جهان را ياري كنند .
گفتنی است در این جلسه از زحمات دکتر اباسط میرزایی معاون اسبق اداری و مالی دانشگاه تقدیر و تشکر به عمل آمد.

دکتر محمد حیدریان مقدم به سمت معاون اداری و مالی دانشگاه منصوب شد. نسخه قابل چاپ