دکتر مقدم نیا رئیس دانشکده پیراپزشکی در دومین جلسه ای که پیرامون تأسیس رشته انگل شناسی در مقطع دکتری تخصصی برگزار شد توسعه رشته‌هاي تحصيلات تکميلي را براي رونق هرچه بيشتر اين واحد دانشگاهي بسيار مهم برشمرد و اظهار اميدواري کرد در آينده نزديک با توجه به ظرفيت ويژه اين واحد دانشگاهي شاهد روند رو به رشد تحصيلات تکميلي و به خصوص ايجاد رشته مهم دکترای تخصصی انگل شناسی باشيم. وی افزود: توجه به جايگاه و اهميت بيماريهاي گوناگون در ايران و لزوم فعاليت هاي آموزشي در رشته انگل شناسي پزشكی و نياز به نيروي انساني آگاه بر وضع موجود می تواند ضمن كمك در اجراي اين فعاليت ها نياز جامعه را در زمينه بررسي و تشخيص آزمايشگاهي بيماريهاي انگلي در حد اطلاعات و توانايي خود مرتفع نمايد. وی خاطر نشان ساخت تربيت افرادي در مقاطع كارشناسي ارشد و دکتری تخصصی براي رشته انگل شناسي در دانشگاه می تواند بخشی از نیازهای جامعه در خصوص نیروی متخصص را فراهم آورد.
وی ضمن تقدیر از اعضاء هیئت علمی دانشگاه که نهایت تلاش خود را علیرغم مشکلات موجود معطوف به آموزش کیفی ساخته اند گفت: برای راه اندازی این رشته در مقطع تحصیلات تکمیلی پیشنهادهای مبسوطی ارائه شده است و ان شاء الله با اراده و همتی قوی و پشتکار و حمایت از طرح های نوین پزشکی می توان به حرکت های رو به رشدی در این خصوص دست یافت.
گفتنی است در این جلسه تنی چند از اساتید از جمله دکتر جواد نعمتیان مدیر گروه انگل شناسی، دکتر محسن مهرشادیان معاون آموزشی دانشکده پیراپزشکی، دکتر محمودزاده، دکتر جعفر مسعود، دکتر محمدرضا نظری پویا و دکتر محمد جهانی در جهت توسعه و تجهیز منابع و امکانات پیشنهادات و راهکارهای متعددی ارائه نمودند.

دکتر مقدم نیا: با اراده، پشتکار و همتی قوی می توان به حرکت های رو به رشد و توسعه تحصیلات تکمیلی دست یافت. نسخه قابل چاپ