دکتر حیدریان مقدم: از هر فکر و ایده ای که منجر به بهبود فرایندها و تسهیل امور می گردد استقبال می نمائیم و امیدواریم منابعی ایجاد گردد تا ضمن افزایش رضایتمندی پرسنل، بتوانیم سطح رضایت بیماران و دانشجویان را نیز فراهم آوریم و در آینده خدمات بهینه و ساختار یافته تری ارائه کنیم.

دکتر حیدریان مقدم با حضور در جلسه تودیع و معارفه ای که به منظور معرفی ایشان به عنوان معاون جدید اداری و مالی دانشگاه برگزار شد، ضمن تقدیر و تشکر از دکتر اباسط میرزایی معاون اسبق این حوزه با اشاره به جایگاه و وظیفه خطیر این معاونت در پشتیبانی از سایر حوزه های آموزشی، پژوهشی ، فرهنگی و دانشجویی دانشگاه گفت: حوزه معاونت اداری و مالی دانشگاه به عنوان کاتالیزور و هماهنگ کننده بین حوزه ای نقش مهمی ایفا می کند. وی با اشاره به اهمیت اختیار و مسئولیت پذیری مدیران امور مالی گفت: به منظور تسریع امور و تجهیز و توسعه بیمارستان ها با تمام توان از قدرت مدیریت و تصمیم گیری در حوزه سلامت بهره خواهیم گرفت.
وی تصریح کرد: فرقی که دانشگاه آزاد با سایر دانشگاه های کشور دارد بحث تأمین منابع مالی آن است که با توجه به آنکه درآمدهای حاصل از شهریه های دانشجویی چندان تسهیل شده نمی باشد باید به شکل جدی تر و به عنوان یک بنگاه اقتصادی، منابع مالی دانشگاه تأمین گردد. وی ضمن اشاره به هزینه های بیمارستانی و درمانی موجود ابراز امیدواری کرد با تجارب موجود منابعی ایجاد گردد تا ضمن افزایش رضایتمندی پرسنل، بتوان سطح رضایت بیماران و دانشجویان را نیز فراهم آورد. وی خاطر نشان ساخت رفاه و تسهیلات کاری منجر به ایجاد فرایندهای تسهیل شده می شود و کارکنان ضمن احساس راحتی در محیط کاری خود، خدمات بهینه و ساختار یافته تری ارائه خواهند نمود. وی از هر فکر و ایده ای که منجر به بهبود فرایندها و تسهیل امور می گردد استقبال نمود و خواستار بازنگری در سلسله مراتب کاری حوزه اداری و مالی شد.
دکتر سید عباس صفوی معاون آموزشی دانشگاه ضمن اشاره به توسعه تدریجی دانشگاه آزاد از ابتدا تا کنون و پوشش آموزشی بیش از40% از دانشجویان سطح کشور، لزوم توجه به تحصیلات تکمیلی و رشد کیفی را همگام با رشد کمی خاطر نشان ساخت. وی افزود آنچه به یک مرکز دانشگاهی هویت و اصالت می بخشد پژوهش های آن است و امیدواریم با پشتیبانی و هماهنگی معاونت اداری و مالی و بهره گیری از افکار متعالی بتوانیم با ارائه برنامه های کاربردی و برنامه ریزی های مناسب، حرکت های رو به رشدی را در سطح دانشگاه شکل دهیم. وی ابراز امیدواری کرد با استفاده از تجارب ملّی و دانشگاهی دکتر حیدریان مقدم و بهره گیری از ارائه برنامه های کاربردی ایشان ارتقاء دانشگاه را در همه زمینه ها شاهد باشیم.
شایان ذکر است دکتر علی سلگی مشاور اجرایی ریاست دانشگاه در معرفی معاون جدید اداری و مالی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی گفت: حضور دکتر محمد حیدریان مقدم نقطه عطفی در تحولات گسترده ای است که مدیریت این دانشگاه در سیاست های اجرایی و آتی خود در نظر دارد. دکتر سلگی افزود: دکتر حیدریان مقدم متخصص گوش و حلق و بینی و یکی از مدیران برجسته ملی و کشوری درحوزه اقتصاد سلامت است که تجارب مفید و ارزنده ای در حوزه معاونت توسعه و اداری مالی در کارنامه اجرایی خود دارد.
در پایان دکتر اباسط میرزایی معاون اسبق اداری و مالی دانشگاه ضمن تشکر از همکاران این حوزه گفت: حضور دکتر حیدریان مقدم در این پست منشا تحولات بنیادین و سازنده در دانشگاه خواهد شد.

در اولین نشست مشترک معاون اداری و مالی جدید دانشگاه با کارکنان مطرح شد: افزایش منابع مالی، رضایتمندی کارکنان توسعه و تجهیز بیمارستان ها از اهداف ماست. نسخه قابل چاپ