سالن چند منظوره تربیت بدنی شهدای دانشجوی دانشگاه در شرف بهره برداری

فریدون کیوانی رئیس اداره تربیت بدنی دانشگاه در گفتگویی از بازدید دکتر طباطبایی رئیس دانشگاه از سالن چند منظوره تربیت بدنی دانشگاه که در دهه مبارک فجر مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت، خبر داد. وی گفت در این بازدید رئیس دانشگاه در جریان پیشرفت کار تا حصول نتیجه در زمان مشخص قرار گرفته است.
کیوانی با اشاره به اینکه سالن ورزشی چند منظوره با 700 متر مربع و با امکانات و تجهیزات ورزشی مدرن، آماده شده است، خاطر نشان ساخت یک باب سالن بدنسازی نیز با فضایی بالغ بر 60 متر مربع آماده ارائه خدمات به اعضاء هیئت علمی،کارکنان و دانشجویان می باشد. وی افزود روزهای زوج به بانوان و روزهای فرد به آقایان اختصاص داده شده است تا بتوانند از امکانات مهیا شده استفاده لازم را داشته باشند. وی همچنین با اشاره به رایگان بودن این خدمات، از برگزاری مسابقات دانشجویی از جمله فوتسال، شطرنج، تنیس، بدمینتون و تنیس روی میز در دهه مبارک فجر خبر داد.
لازم به ذکر است سالن ورزشی همه روزه به غیر از ایام تعطیل از ساعت 6:30 الی 7:30 و سالن بدنسازی از ساعت 16:10 الی 17:30 به صورت رایگان در اختیار اعضاء محترم هیئت علمی و کارکنان مجموعه دانشگاه قرار خواهد گرفت. استفاده از امکانات این سالن در روزهای زوج به بانوان و در روزهای فرد به آقایان اختصاص داده شده است.

سالن چند منظوره تربیت بدنی شهدای دانشجوی دانشگاه در شرف بهره برداری نسخه قابل چاپ