رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به ثبت نام 65 هزار عضو هیأت علمی تمام وقت و نیمه وقت در پورتال این دانشگاه تا به امروز گفت: واحدهای دانشگاهی حداکثر تا نیمه بهمن ماه نسبت به تکمیل اطلاعات اعضای هیأت علمی که در رشته های تخصصی تدریس می کنند، در پرتال معاونت سنجش و پذیرش این دانشگاه اقدام کنند.

دکتر حمید میرزاده در جلسه با نمایندگان تام الاختیار این دانشگاه که عصر دیروز برگزار شد، افزود: این تعداد عضو هیأت علمی که شامل استاد، استادیار، دانشیار، بورسیه و مربی هستند، گنجینه ای بینظیر و جهانی است و نشان دهنده حجم وسیع اساتید علمی است که با دانشگاه آزاد اسلامی همکاری می کنند. وی ادامه داد: برای ما وابستگی علمی استادان دانشگاه آزاد اسلامی مهم است و نباید رابطه استخدامی آنان را ملاک عمل قرار دهیم.
میرزاده خاطرنشان کرد: فرایند گسترش و توسعه تحصیلات تکمیلی در دانشگاه آزاد اسلامی مطابق با استانداردهای وزارت علوم است و بنا داریم سالانه 5هزار هیأت علمی با مرتبه دکتری را جذب کنیم.
وی با تأکید بر جذب هیأت علمی از طریق فراخوان در دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: باید استادان تمام وقت به تدریج جایگزین حق التدریسی شوند و به جای آنان از اعضای هیأت علمی جوان و با مرتبه بالای علمی استفاده کنیم.
دکتر میرزاده در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی توان خود را برای بازآموزی در اختیار نظام مهندسی کشور قرار می دهد، به انعقاد تفاهم نامه ای با سازمان نظام مهندسی کشور اشاره کرد و گفت: به این ترتیب می توانیم با بهره گیری از استادان دانشگاه، از آنان برای بازآموزی فارغ التحصیلان دانشگاه که خود جمعیت عظیمی را شامل می شود، استفاده کنیم.

دکتر میرزاده: واحدهای دانشگاهی حداکثر تا نیمه بهمن ماه نسبت به تکمیل اطلاعات اعضای هیأت علمی که در رشته های تخصصی تدریس می کنند اقدام کنند. نسخه قابل چاپ