آزمون دکتری تخصصی دانشگاه آزاد برگزار شد.

دکتر سید عباس صفوی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران با حضور در جلسه آزمون دکتری تخصصی سال 94 که روز جمعه دهم بهمن ماه سال جاری در دانشکده های مختلف این واحد دانشگاهی در کمال صحت و دقت برگزار شد ، جزییات و چگونگی این آزمون را تشریح نمود.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی ضمن بازدید از حوزه های مختلف برگزاری آزمون گفت : در آزمون دکتری تخصصی امسال که بنابر مندرجات دفترچه ثبت نام آزمون دکتری ۹۴ آزاد و همچنین برنامه ریزی صحیح دست اندرکاران حوزه آموزش ، و همکاری منظم عوامل اجرائی اداره حراست و مشارکت کلیه کارکنان حوزه های مختلف دانشگاه در دو نوبت صبح و عصر برگزار شد، حدود 2 هزار نفر داوطلب در متجاوز از 50 رشته مختلف شرکت داشته اند .
دکتر صفوی در باره چگونگی برگزاری آزمون دکتری تخصصی در دانشگاه آزاد اسلامی گفت : هر ساله کنکور دکتری دانشگاه آزاد اسلامی در رشته های مختلف در سطحی وسیع و با کیفیتی مطلوب در سراسر ایران اسلامی برگزار می شود . وی افزود : گسترش دوره های تکمیلی در این دانشگاه و افزایش تعداد داوطلبین ورود به این دوره ها همچنان ادامه دارد .
دكتركورش شاهين راد رئيس اداره امتحانات واحد پزشكي تهران با ارائه گزارشي از شرح وظايف اين مجموعه ، بر اهميت و نقش اين اداره در برگزاري امتحانات سالم و همچنين ضرورت مراقبت از نتايج رقابت علمي دانشجويان و نيز پاسداري از خدمات آموزشي اساتيد تاكيد نمود.

آزمون دکتری تخصصی دانشگاه آزاد برگزار شد. نسخه قابل چاپ