دکتر طباطبایی در جلسه هم اندیشی اساتید گروه معارف عنوان کرد:بعد معنوی انسان و بعد معنوی دانش بر عهده اساتیدی است که در این حیطه به فعالیت مشغول هستند و با توجه به قرن حاضر که ابهامات زیادی برای جوانان وجود دارد باید درک صحیحی از رفتار، اخلاق و منش به آنان آموخته شود. باید نحوه زندگی به جوانان را یاد داد و سیر و سلوک و آداب اجتماعی را به آنان آموخت.

دکتر سید محمود طباطبایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران در جلسه هم اندیشی اساتید گروه فرهنگ و معارف اسلامی، ضمن تبریک فرا رسیدن ایام الله دهه فجر و محکوم نمودن توهین نشریه فرانسوی به پیامبر اکرم (ص) گفت: وظیفه همه نیروهای آزادی خواه واخلاق مدار است که در نبرد حق با باطل همت کنند. از ابتدای خلقت بشر مبارزه با دین وجود داشته است و تنها تفاوت آن ها در حرکات سخیف و ناپسندی است که به دین روا می دارند. وی افزود: بر خود وظیفه می دانیم که هر نوع اهانت را به دین و شرع اسلام محکوم کنیم و مسیر حق و درستی را در پیش گیریم که پشتیبانش خدای متعال است. اعتقاد قطعی ما بر این است که همه ادیان اسلام گرا و خدا گرا بوده اند و رسالتی جز نشر حقایق و حرکت در راستای درستی و حق نداشته اند و تنها تفاوتشان در نوع کلام و اسم آن ها بوده است.
رئیس دانشگاه با تأکید بر اینکه اولین آیه شریفه ای که بر نبی اکرم نازل شد بر پایه تعلیم و تعلم است اظهار داشت: وظیفه خطیری بر عهده داریم چرا که تعلیم در حوزه علوم معارف بار سنگینی به دوش مدرسان آن قرار می دهد فلذا نشان دادن حرکت در مسیری که انسان را به علم اخلاق، انسانیت و طی مدارج عروج می رساند بسیار خطیر است. وی افزود: بعد معنوی انسان و بعد معنوی دانش بر عهده اساتیدی است که در این حیطه به فعالیت مشغول هستند و با توجه به قرن حاضر که ابهامات زیادی برای جوانان وجود دارد باید درک صحیحی از رفتار، اخلاق و منش به آنان آموخته شود. باید نحوه زندگی به جوانان را یاد داد و سیر و سلوک و آداب اجتماعی را به آنان آموخت.
دکتر سید عباس صفوی معاون آموزشی و قائم مقام ریاست دانشگاه نیز با اشاره به مظلومیت اسلام از ابتدا تا کنون گفت: اساس دانشگاه بر محوریت گروه های آموزشی است و گروه معارف اسلامی در این میان وظیفه مهمی بر دوش دارد چرا که دور شدن از اخلاق حرفه ای بسیار خطرناک است. وی با اشاره به اینکه جان مردم در دستان کارکنان گروه های پزشکی است خاطر نشان ساخت آموزش های بالینی و اخلاقی باید به صورت اساسی و ریشه ای نهادینه شود چرا که اثر گذاری آن در آینده بیشتر است. وی همچنین از اساتید گروه معارف درخواست نمود با همیاری معاونت آموزشی، اعتلای فرهنگ و اخلاق حرفه ای را در دانشگاه سبب ساز شوند.
دکتر میر مسعود فاطمی معاون فرهنگی دانشگاه فعالیت اساتید گروه معارف را د دو دسته طبقه بندی شده ذکر نمود که یکی از آنها بعد تعلیمی و دیگری بعد تربیتی است. وی از اساتید در خواست نمود با توجه به این دومقوله به سئوالات و ابهامات دانشجویان جواب مناسبی داده شودو جاذبه خوبی ایجاد گردد چرا که بال پرواز فرهنگی دانشجویان نیاز به شکل دهی و جهت دهی فاخری دارد.
حجه الاسلام تاج آبادی مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری نیز تأکید نمود باید جاذبه داشت تا بتوان جوانان را به خود جذب کرد. خداوند اشاره می کند بر من تکیه کن و از من بخواه تا هر آنچه شایسته توست به تو هدیه دهم. از خدا می خواهیم همگان را به درگاه حق تعالی و معرفت الله نزدیک نماید.
در پایان اساتید حاضر به پرسش و پاسخ پرداخته و راهکارهای مناسبی دریافت شد.

دکتر طباطبایی رئیس دانشگاه: نشان دادن حرکت در مسیری که انسان را به علم اخلاق، انسانیت و طی مدارج عروج می رساند بسیار خطیر و با اهمیت است. نسخه قابل چاپ