5 نفر از اعضاء باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد علوم پزشکی تهران، در اولین جلسه کمیته استانی جذب استعدادهای درخشان که در آذرماه سال جاری برگزار گردید و براساس تائید ستاد باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان در تاریخ 12 بهمن ماه به عنوان استعدادهای درخشان و نخبه معرفی شدند.
دکتر شهرزاد خاکپور رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و دبیر کمیته جذب استعداد های درخشان دانشگاه طی گزارشی اعلام کرد: پس از بررسی های بعمل آمده و بر اساس معیارهای کمیته استانی جذب استعدادهای درخشان، خانم دکتر مریم محسنی کیا و آقای احسان جانقلی به عنوان نخبه و خانم ها ندا سلیمانی و یکتا پارسا به عنوان استعداد درخشان انتخاب شدند. همچنین خانم دکتر هدیه علوی طلب عضو هیات علمی و استادیار واحد پزشکی تهران که عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان این واحد نیز می باشد به عنوان استعداد درخشان شناخته شد. دکتر خاکپور ضمن تبریک و تهنیت به مناسبت درخشش اعضائی که موفق به اخذ مرتبه نخبگی و استعداد درخشان در سال 1393 شده اند، اظهار داشت: این باشگاه از ابتدا فعالیت خود را با هدف شناسایی، جذب و حمایت دانش پژوهان ممتاز و مشتاق تحصیل علم آغاز کرد و مفتخر است که از بدو شروع به کار، فعاليت هايی را در مسير حمايت از استعدادهای درخشان و فعالیت های علمی پژوهشی با تلاش اعضاء فعال این باشگاه اجرا می نمايد.

اعضاء باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان با تلاش خود برگ زرین دیگری بر افتخارات پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران افزودند. نسخه قابل چاپ