دكتر سيدحسن مقدم نيا رئيس دانشكده پيراپزشكي با حضور در جلسه اي كه به منظور ارزشيابي رشته هوشبری دانشكده پيراپزشكي ، با حضور اعضاي هيات رئيسه و نمايندگاني از وزارت بهداشت و در مان و آموزش پزشكي تشكيل شد ، بر آمادگي و پتانسيل علمي اين مجموعه دانشگاهي بر راه اندازي رشته هاي كارشناسي ارشد آموزش هوشبري و ضرورت ورود به مقاطع تحصيلات تكميلي تاكيد نمود .
دكتر مقدم نيا در ابتداي اين مراسم كه روز چهارشنبه 15 بهمن ماه در سالن اجتماعات دفتر رياست برگزار شد ضمن خير مقدم به مدعوين ، با ارائه گزارش مبسوطي از تاريخچه تاسيس دانشكده پيراپزشكي در سال 1387 به تشريح وضعيت موجود از حيث تعداد اساتيد متخصص عضو هيات علمي ، فضاهاي آموزشي ، تعداد آزمايشگاه ها ، امكانات و تجهيزات مطلوب مركز آموزش مهارتها (skill lab ) براي تعليم و تربيت دانشجويان پرداخت .
وي با اشاره به پتانسيل و ظرفيت بالاي دانشكده پيراپزشكي و عزم و اراده جدي مديريت جديد دانشگاه آزاد اسلامي در جهت اعتلاء و ارائه خدمات آموزشي گفت : حركت دانشگاه در مسيركيفي سازي و همچنين گسترش تحصيلات تكميلي از الويت هاي دانشگاه علوم پزشكي تهران است .
دکتر علی سلگی مشاور اجرايی و مدير کل حوزه رياست نيزبا تشريح سياست هاي اجرائي و افق هاي پيش روي دانشگاه به ارتقاء كيفيت آموزش بعنوان بستري براي سوق دادن هرچه بيشتر دانشجويان در فيلد هاي پژوهشي تاكيد نمود : وي افزود : بديهي است تا زمانيكه فيلدهاي آموزشي دانشگاه كامل نباشد برونداد پژوهشي هم وجود نخواهد داشت و در اين مسير تا هر جا و هر مقداري كه لازم باشد به سرمايه گذاري مادي و معنوي خود ادامه خواهيم داد . زيرا ايجاد اميد و انگيزه براي جوانان و آينده سازان اين مملكت وظيفه همه ما بعنوان مسئولان اجرائي دانشگاه است و خود را موظف مي دانيم تا زماني كه هستيم با جان و دل در براي بالا بردن كيفيت آموزش تلاش كنيم .
مشاور اجرايی رياست دانشگاه در ادامه سخنان خود به اصلاح هرم نسبت استاد به دانشجو از طريق جذب هيات علمي ، بهبود فرايندها ي تحقيقاتي با تقويت فعاليت هاي اعضاي باشگاه پژوهشگران جوان ، تشكيل كميته هاي تحقيقات دانشجوئي و استقبال و استفاده ازايده ها ، تجربيات و كسب مهارت هاي عملي فارغ التحصيلاني كه در كشورهاي پيشرفته اروپا و آمريكا به ادامه تحصيل پرداخته اند .
وي در پايان سخنان خود تصريح نمود : ادعا نمي كنيم كه در اجراي منويات و سياست هاي كلان دانشگاه بي نقص هستيم ، ولي ادعا مي كنيم در تلاش هستيم در اجراي امور ، بي نقص ترين باشيم .
دكتر سيد عباس صفوي معاون آموزشي دانشگاه با اشاره به جايگاه رفيع دانشگاه آزاد اسلامي در نظام آموزش عالي كشور و سهم دانشگاه علوم پزشكي در تامين بهداشت و سلامت جامعه تصريح نمود : واحد علوم پزشكي تهران با 30 سال قدمت يكي از با سابقه ترين واحد هاي دانشگاه آزاد اسلامي است . وي افزود : این مجموعه عظیم دانشگاهی كه در حال حاضر عهده دار حدود 50 درصد آموزش عالی کشور در حوزه‌های مختلف علوم پزشكي است (زيرا حدود 86 واحد دانشگاهی مسوول آموزش پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی هستند .) هيچ سهمي در جذب دانشجويان پزشكي در مقاطع رزيدنتي و تحصيلات تكميلي ندارد . در حاليكه اين اقدام صرفنظر از گسترش و ارتقاء سطح كيفي آموزش موجب اشتياق وايجاد اميد و انگيزه در دانشجويان مي شود .
دكتر صفوي معاون آموزشي واحد علوم پزشكي تهران با تقدير از تجربيات و نظرات كارشناسانه تيم ارزشيابي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي تصريح نمود : با روي كار آمدن تيم جديد مديريت در دانشگاه آزاد اسلامي اين اراده و عزم جدي و خلل ناپذير حاكم شده است كه كيفي سازي مسايل آموزشي و پژوهشي را جايگزين كميت گرايي نماييم . و اين مهم بدون در نظر گرفتن سياست هاي اجرائي وزارتخانه و همكاري تيم ارزشيابي امكانپذير نمي باشد .
وي در ادامه سخنان خود به سه نكته كليدي اشاره نمود و گفت : استفاده از نظرات و تجربيات ارزشمند تيم ارزشيابي براي ما يك غنيمت و فرصت مطلوب است ، بنابراين نواقص و مشكلات ما را با توجه به استانداردها و شاخص ها ي وزارت بهداشت و بدون هيچگونه تامل گوشزد كنيد .
دوم اينكه با توجه به ميزان شهريه دانشجويان رشته پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي كه بدون اغراق يك سوم شهريه دانشجويان دانشگاه هاي دولتي غیر انتفاعی است شايسته است كه براي رفع محدوديت ها و مشكلات آموزشي فرصت و زمان مناسب در اختيار مسئولان دانشگاه قرار گيرد .
دكتر صفوي در مقام معاون آموزشي اسبق دانشگاه شهيد بهشتي تصريح نمود : بسياري از مشكلات آموزشي دانشگاه هاي علوم پزشكي دولتي و دانشگاه آزاد اسلامي مثل مسائل مربوط به دانشجويان رشته مامائي براي گرفتن 80 زايمان ريشه مشترك دارد ، بنابراين لازم است كه علاوه بر نقاط ضعف به برخي نقاط قوت از جمله يكسان بودن سطح علمي اساتيد عضو هيات علمي و نيز دانشجويان رشته هاي علوم پزشكي دانشگاه آزاد و دولتي نيز توجه نمود .
معاون آموزشي دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامی در خاتمه سخنان ابراز اميدواري نمود : از آنجائيكه دانشگاه آزاد اسلامی پتانسیل خوبی برای گسترش حیطه‌های میان‌رشته‌ای دارد و ماموریت نظام آموزش علوم پزشکی نيز تربیت نیروی انسانی ، توانمند و کارآمد، پاسخگویی به نیازهای سلامت افراد جامعه، و کارآفرینی در علوم پزشکی است. انتظار داريم از حمايت و همكاري مسئولان ارشد و دلسوز وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشكي بهره مند شويم .
شايان ذكر است اين جلسه روز چهارشنبه 15 بهمن ماه به ميزباني مسئولان دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامی و رئيس دانشكده پيراپزشكي و با حضور نمايندگان بورد هوشبری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي ، با هدف ارزشيابي برنامه آموزشی رشته کارشناسی هوشبری دانشكده پيراپزشكي دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامی واحد تهران در سالن EDCبرگزار شد.
دكتر گلنوش مير سعيدي نماينده حوزه معاونت علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي گفت : در جريان بازديد هائي كه همراه با تيم ارزشيابي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از واحد هاي دانشگاهي تبریز ، مشهد، شاهرود، سراب و ... داشتيم مشخص شد يكي از مهمترين نقاط قوت دانشگاه آزاد اسلامي ، علاقمندي و اشتياق علمي دانشجويان براي يادگيري و ادامه تحصيل در مقاطع بالاتر است و راه اندازي رشته هاي كارشناسي ارشد اين رشته ها پاسخي است براي رفع نياز اين گروه. امید است تا با یاری هیات ارزشیابی و مسئولین دانشگاه در صدد ارتقا کیفیت برنامه های آموزشی بیاییم.
همچنین در این ارزیابی از بیمارستان بوعلی بعنوان یکی از مراکز درمانی مورد استفاده دانشجویان رشته هوشبری بازدید بعمل آمد.

در جريان بازديد تيم ارزشيابي وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشكي مطرح شد : دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي سهم انكارناپذيري در تامين بهداشت و سلامت جامعه دارد نسخه قابل چاپ