کلینیک آموزشی، پژوهشی و خدمات بهداشتی درمانی قدس به بهره برداری رسید.

کلینیک آموزشی، پژوهشی و خدمات بهداشتی درمانی قدس با حضور دکتر سلطانعلی فلاح معاون بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران و دکتر ثابت سعیدی ریاست کلینیک، جمعی از پزشکان و کارکنان کلینیک تخصصی قدس به بهره برداری رسید. دکتر سلطانعلی فلاح در مراسمی که به همین منظور برگزار گردید گفت: به یاری خداوند متعال کلینیک تخصصی قدس با صرف هزینه ای بیش از یک میلیارد و دویست میلیون تومان و همت والای همه مدیران محترم دانشگاه مورد بازسازی و نوسازی اساسی قرار گرفته است.امید آن داریم در سطح گسترده تری در خدمت آموزش دانشجویان رشته های مختلف پزشکی و هم چنین بیماران عزیز قرار گیرد. وی افزود امیدواریم که انشالله این مرکز رونق و پیشرفت روزافزونی داشته باشد و در خدمت بیماران و آموزش دانشجویان عزیز بیش از پیش قرار گیرد.

کلینیک آموزشی، پژوهشی و خدمات بهداشتی درمانی قدس به بهره برداری رسید. نسخه قابل چاپ