افتتاح مرکز بهداشت و درمان دانشجویان در دانشگاه

دكتر ناهيد احمدي مسئول و هماهنگ كننده بهداشت و درمان دانشجويان دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران طي گفتگوئي ازافتتاح و آغاز فعاليت مرکز بهداشت و درمان دانشجویان در دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامی مقارن با 36 امين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي و دهه فجر خبر داد.
وي گفت : اين اقدام در راستاي سياست هاي اجرائي مسئولان ارشد اين دانشگاه و با هدف ارتقاء سطح سلامت و ارائه خدمات درمانی براي كليه دانشجويان شاغل به تحصيل و كاركنان مي باشد.
دکتر احمدی در خصوص چگونگي و نحوه ارائه خدمات اين مركز گفت : .فعالیتهای این مرکز به صورت رایگان بوده و شامل ویزیت بیماران و تجویز داروهای مورد نیاز, انجام اقدامات اورژانس , مشاوره پزشکی ، برگزاری دوره های اموزشی, انجام تست های غربالگری, تهیه پرونده پزشکی برای دانشجویان و کارکنان وهمچنين تشكيل پرونده پزشكي در بدو ورود و انجام معاينات دانشجويان جديد الورود می باشد.
مسئول و هماهنگ كننده بهداشت و درمان دانشجويان افزود : این مرکز همه روزه به جز روزهای تعطیل از ساعت 8 صبح الی 4 بعد از ظهر در محل دانشگاه واقع در طبقه همكف ساختمان ابن سينا با حضور پزشکان مقيم اماده ارائه خدمات پزشكي به دانشجویان و کارکنان است.
وي ابراز اميدواري نمود : انتظار مي رود با افتتاح اين مركز بتوانيم در زمينه ارائه خدمات پزشكي، در اسرع وقت و كاهش هزينه هاي درماني و پيشگيري از شيوع بيماري ها و در نهايت ارتقاء سلامت و بهداشت دانشجويان و كاركنان بعنوان بخش عظيمي از اقشار جامعه اسلامي گام موثري در برداريم.

افتتاح مرکز بهداشت و درمان دانشجویان در دانشگاه نسخه قابل چاپ