ميثم اخلاق دوست دبير كانون دانشجويي جمعيت هلال احمر دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران از برگزاري نخستين طرح پايش و غربالگري سلامت پرسنل و دانشجویان دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامی واحد تهران مقارن با سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي و دهه فجر خبر داد.
اين طرح شامل اندازه گيري قند خون، فشار خون، وزن و تعيين شاخص توده بدني(BMI) بوده است كه توسط دانشجويان پزشكي (مقطع باليني) عضو شوراي اجرايي كانون دانشجويي جمعيت هلال احمر واحد پزشكي تهران و با هدف كنترل سلامت جسماني و ارتقاء سطح سلامت كاركنان و دانشجويان دانشگاه به مدت يك روز برگزار شد. افرادي كه در ارزيابي هاي غربالگري داراي قند خون و يا فشار خون بالا بودند، مورد توصيه هاي پزشكي قرار گرفتند و براي اقدامات تشخيصي و درماني به مراكز مربوطه معرفي گرديدند.
دبير كانون و مجري نخستين طرح پايش و غربالگري سلامت اضافه كرد: اين طرح براي اولين بار است كه در واحد پزشكي تهران برگزار مي گردد و مورد توجه و استقابل بسيار زياد كارمندان و دانشجويان واحد قرار گرفت.در اين طرح حدود 80 نفر از كاركنان و پرسنل دانشگاه و بيش از 60 دانشجوي شاغل به تحصيل شركت نمودند.
اخلاق دوست ابراز اميدواري كرد: اميد است با همكاري مسئولين دانشگاه بتوانيم با برگزاري طرحهاي غربالگري سلامت و برگزاري دوره ها و آموزشهاي اوليه، سهم مهمي در پيشگيري از شيوع بيماري ها و در نهايت ارتقاء سلامت و بهداشت دانشجويان و كاركنان فاخر، ايفا نماييم. در پايان نيز از عنايات ويژه مسئولين دانشگاه خصوصا رياست محترم واحد جناب آقاي دكتر سيد محمود طباطبايي، جناب آقاي دكتر علي سلگي و معاونت محترم دانشجويي جناب آقاي دكتر خليل علي محمدزاده و حراست محترم واحد و هلال احمر شعبه شميرانات قدرداني مي نمايم. بي شك اگر حمايت اين بزرگواران نبود برگزاري اين طرح ميسر نبود.

نخستين طرح پايش و غربالگري سلامت پرسنل و دانشجویان دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامی واحد تهران نسخه قابل چاپ