در ابتدای مراسم آیین گشایش دستاوردهای دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران دکتر طباطبایی رئیس واحد پزشکی تهران گزارشی مبسوطی از عملکرد این واحد در یک سال گذشته ارائه داد. وی از حضور یک هزار دانشجوی شاهد و ایثار گر در این واحد خبر داد، وی با اشاره به رتبه بندی دانشگاه های کشور و قرار گرفتن این واحد بالاتر از 22 دانشگاه دولتی تاکید کرد و گفت: به دنبال توسعه تحصیلات تکمیلی در رشته های پزشکی هستیم و از همین رو در نظر داریم در سال آینده 11 رشته در مقطع کارشناسی ارشد و 6 رشته در مقطع دکتری تخصصی تصویب و اجرایی کنیم. وی همچنین از تصویب 7 رشته دستیاری در دبیرخانه شورای تخصصی معاونت پزشکی خبر داد و افزود دانشگاه آزاد جزء 9 دانشگاه برتر به مرحله آزمون های گروهی راه پیدا کرده است و تا کنون موفق به دریافت 6 مدال ( 1 طلا، 2 نقره و 3 برنز) شده است. رئیس واحد علوم پزشکی تهران دانشگاه آزاد اسلامی همچنین از تصویب 10 مرکز تحقیقاتی در سال جاری خبر داد و گفت: تلاش های بسیار خوبی در زمینه استخدام اعضای جدید هیات علمی و بازسازی دو بیمارستان امیر المومنین و بوعلی آغاز شده است.

دکتر طباطبایی: دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران بالاتر از 22 دانشگاه دولتی قرار گرفته است. نسخه قابل چاپ