بسیج دانشجویی ثامن الائمه (ع) طی نامه ای از زحمات ریاست واحد قدردانی نمود.

جناب آقای دکتر سید محمود طباطبایی
ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی تهران
سلام علیکم
با صلوات بر حضرت محمد مصطفی (ص) و خاندان پاک و مطهر ایشان، احتراما به استحضار میرساند فرزندان بسیجی شما در بسیج دانشجویی ثامن الائمه (ع) همزمان با فجر انقلاب اسلامی شاهد افتتاح دستاوردهای آموزشی ، پژوهشی و ورزشی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران بودند. بی گمان این روز به عنوان برگ زرینی در تاریخ این دانشگاه ثبت خواهد شد و گواهی بر مدیریت جهادی جنابعالی و همکاران گرامیتان در یکسال اخیر خواهد بود .
قطعا این پیشرفت ها و توسعه ها از آرمان های نظام مقدس جمهوری اسلامی میباشد و تلاش برای خدمت به مردم ایران از افتخارات مسئولین این نظام است. ما دانشجویان بسیجی همراه با شما و در کنار شما در راه تحقق آرمانهای انقلاب اسلامی گام برخواهیم داشت و تلاش خواهیم کرد ضمن حفظ و ارتقا دست آوردهای گذشته و داشته های فعلی به سمت توسعه کیفی و نه صرفا کمی حرکت کنیم .
آنچه که در راه پیشرفت و توسعه حائز اهمیت است لزوم توجه به اقشار آسیب پذیر و جویای علم جامعه است که ان شاءا.. مورد توجه ویژه قرار خواهند گرفت . در پایان ضمن تقدیر از زحمات حضرتعالی آرزوی توفیقات روز افزون الهی ازخالق اندیشه و استعداد را برایتان مسئلت داریم.
ومن ا... التوفیق
حوزه بسیج دانشجویی ثامن الائمه(ع)
دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران

بسیج دانشجویی ثامن الائمه (ع) طی نامه ای از زحمات ریاست واحد قدردانی نمود. نسخه قابل چاپ