دكتر سید عباس صفوی قائم مقام ریاست و معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران با حضور در جلسه اي كه به منظور ارزشيابي رشته اتاق عمل دانشكده پيراپزشكي ، با حضور اعضاي هيات رئيسه، رئیس و معاون آموزشی دانشکده پیراپزشکی، مدیر گروه اتاق عمل، نمايندگاني از وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشكي و اساتید این رشته برگزار شد ، برتلاش و جدیّت همه جانبه در رفع مشکلات و موانع پیش روی ارتقاء کیفیت در دانشگاه تأکید نمود.
وی با اشاره به قدمت 30 ساله دانشگاه آزاد که از برکات نظام مقدّس جمهوری اسلامی ایران است ، گفت: دانشگاه آزاد توانسته است بارآموزش عالی کشور را سبک تر نماید. وی افزود در رشته های فنی و علوم انسانی با توجه به اینکه فیلدهای بالینی وجود ندارد و هزینه های کمتری لحاظ می شود و لذا امکان رشد و توسعه بیشتری بر آن ها مترتب است در صورتیکه در گروه های علوم پزشکی این امر با کندی مواجه شده است. وی تصریح نمود پوشش 40 درصدی دانشجویان دوره های کارشناسی توسط دانشگاه آزاد منشأ اثر خیر و برکت برای کشور شده است و هم اکنون فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد در حال خدمت به جامعه در پُست های متفاوتی می باشند. قائم مقام ریاست دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تحصیل یازده هزار دانشجو در واحد پزشکی تهران، سهم این واحد را در تربیت دانشجویان زبده درمقاطع تحصیلات تکمیلی ناچیز شمرد و ابراز امیدواری کرد با وجود شرایط جدید و مدیریت دانش مدار فعلی، تغییر و ترمیم لازم در بسترهای آموزشی و ارتقاء کیفیت این واحد دانشگاهی فراهم گردد.

دکتر سید عباس صفوی: مدیریت دانش مدار فعلی، تغییر و ترمیم لازم در بسترهای آموزشی و ارتقاء کیفیت این واحد دانشگاهی را فراهم خواهد ساخت. نسخه قابل چاپ