پیام تبریک دکتر سیّد محمود طباطبایی به مناسبت روز پرستار

یافتن آب به عشق است نه به سعی، اما پس از سعی

همکاران ارجمندم، فداکاران و خدمتگزاران گروه پرستاری دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران
سلام علیکم
نامگذاری زادروز خجسته مولود پاک دامان پر عطوفت زهرای اطهر، زینب کبری، پیام رسان کربلای خونین، بنام روز پرستار که خود تبلور همه خوبی ها، ایثارها و فداکاری هاست بدون شک از زیبنده ترین و زیباترین انتخاب هاست.
زینب (س) شیرزنی علی گونه که با فریاد رسایش که هنوز پژواک آن از اعماق تاریخ طنین انداز است، پیام عاشورا را برای همه عصرها و نسل ها تا ابد زنده نگه داشته است و راه انسان بودن را به همه نمایانده است و این در حالیست که پر عطوفت ترین و با محبت ترین تیمارداری و بیمارداری را در رسیدگی به امور اسیران آل ا... در طول مدت اسارت روا داشت و التیام بخش رنج ها و دردها و آلام ایشان بود.
پرستاران، فرشتگان پروردگار و رسولان جلوه های جمال الهی اند که از همه آسایش و آرامش خویش در راه کاستن مصیبت ها و دردهای بیماران و نیازمندان می گذرند و راه و رسم مهرورزی و انساندوستی را در مسیر پر تلاطم تاریخ و در دل حادثه های تلخ و گزنده پاس می دارند.
اینجانب که بیش از نیم قرن شاهد صحنه های پر شکوه این فداکاری و عظمت روحی چه در صحنه های نبرد خونین حق علیه باطل در عرصه های خون و شرف دفاع مقدّس و چه در عرصه بیمارستان ها و بخش های درمانی کشور بوده ام، به احترامتان تمام قامت ایستاده و در برابر این بزرگی سر تعظیم فرود می اورم و خداوند بزرگ را برای داشتن چنین گوهرهای گرانبهایی شاکرم و روز بزرگ پرستار را به شما خانواده پرستاری شادباش گفته و برایتان آرزوی سلامت، سعادت، بهروزی و نیکبختی می نمایم.

دکتر سیّد محمود طباطبایی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران