دکتر شهرزاد خاکپور رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد علوم پزشکی تهران اظهار داشت: پانزدهمین اجلاس روسای باشگاه های پژوهشگران جوان و نخبگان با حضور دکتر کریم زارع مشاور ریاست عالی دانشگاه و ریاست باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و روسای باشگاه ها از تاریخ 24 لغایت 27 بهمن ماه در بندرعباس برگزار گردید. وی پس از شرکت در اجلاس فوق الذکر اهم مطالب مورد بررسی را چنین عنوان نمود: در این اجلاس با توجه خاصی که به امور پژوهشی استعدادهای درخشان و نخبگان وجود دارد در زمینه هایی همچون نوآوری، اختراعات، تجاری سازی اختراعات، تشکیل بانک ایده ها و اختراعات، ثبت ایده ها و اختراعات در داخل و خارج کشور، تشکیل شرکت های دانش بنیان، پارک ها و مراکز علم و فناوری، قطب های علمی، اقتصاد دانش بنیان مورد بحث و بررسی قرار گرفت. وی افزود: عقد تفاهم نامه و قراردادهای پژوهشی با بخش های دولتی و خصوصی با رویکرد حل مسائل استانی و ملی و درآمدزایی، زمینه های نانو، ژنتیک، فنی و مهندسی، صنعت و تکنولوژی و مراکز پژوهش و فناوری استراتژیک (راهبردی) از دیگر موارد مطرح شده در این اجلاس بود.
وی اظهار داشت:روسای باشگاه های پژوهشگران جوان و نخبگان نیز در سه کارگروه با عناوین:
*پژوهش، فناوری و کارآفرینی
*پذیرش، تسهیلات، استعدادهای درخشان و نخبگان
*فرهنگی و اطلاع رسانی
*برنامه ریزی، نظارت و پشتیبانی
موارد مورد نیاز اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان را مورد بررسی قرار دادند.

پانزدهمین اجلاس روسای باشگاه های پژوهشگران جوان و نخبگان در واحد بندرعباس برگزار شد. نسخه قابل چاپ