دکتر سید محمود طباطبایی در مراسمی که به مناسبت تجلیل از مقام شامخ پرستار در واحد پزشکی تهران برگزار شد گفت: پرستاری شغل شرافتمند اولیاء و انبیاء و از افتخارات زنان جامعه اسلامی است و همین بس که یادآور شویم حضرت زهرا (س) در جنگ های متعدد هم پای مولای متقیان علی (ع) ، پرستاری از مجروحان جنگ را شخصا عهده دار بود. آنچه در 8 سال دفاع مقدّس شاهد آن بودیم، پشتیبانی بی نظیر پرستاران ارزشمند این مرز و بوم در خطوط جبهه و پشت جبهه بود. هر آنچه از آن دوران از این افراد در آن شرایط سخت به یاد داریم چیزی نیست جز ایثار، فداکاری، خوشرویی و تعهد به کار که نشان از پایبندی به دین اسلام و نشأت گرفته از فداکاری های حضرت زهرا (س) است. آنچه مسیر زندگی است، قرب الی الله و جلب تمامیت رضایت اوست که با افزایش حسنات و کاهش سیئات میسر است و چه کاری ارزشمند تر از این که بر بالین بیماری به پرستاری و تیمار او بپردازی.
دکتر طباطبایی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به لحظات اضطراب و تشویش که در زندگی هر شخصی پیش می آید افزود: این همان دقایقی است که لحظه لحظه اش یاد خداست و طلب استمداد از او؛ لحظه هایی که اثر دعا و استجابت آن بسیار است و چه زیباست که با دعای خیری بیماری بر پرستاری همراه گردد.
وی گفت: مایه افتخار من است که در جمع شما عزیزان و سخت کوشان عرصه پرستاری هستم و در همین جا اذعان می کنم که کل نظام بهداشت و درمان ایران مدیون جامعه پرستاری است و امید آن داریم بتوانیم جوابگوی زحمات و تلاش های ارزشمند آنان باشیم.
وی تصریح کرد: یکی از تلاش های صورت گرفته در واحد پزشکی تهران، اجرای قانون نظام بهره وری است و امیدواریم با حمایت دولت و مجلس، قانون نظام پرستاری نیز به نتیجه مطلوب برسد. وی همچنین با اشاره به عدم تناسب نسبت بیمار به پرستار و نسبت تخت به بیمار، از تلاش برای رفع این مشکلات و کمبودها سخن گفت.
دکتر طباطبایی با اشاره به افزایش دستمزد دانشجویان پرستاری شاغل، نوید بهبود حقوق و مزایای قشر زحمت کش پرستاری را اعلام نمود و اظهار امیدواری کرد در آینده ای نه چندان دور شاهد رفع بخش عظیمی از مشکلات این حوزه از کادر بهداشت و درمان باشیم.
در بخش دیگری از مراسم دکتر علی ابطحی رئیس مرکز توسعه سلامت دانشگاه با تبریک روز پرستار اذعان نمود که در ظرف شش ماه گذشته تحول بسیار خوبی در بیمارستان های دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد شده است که به پاس زحمات قشر زحمتکش حوزه پرستاری است. وی افزود ما در وضعیت خوشحال کننده ای قرار داریم که نشان از تغییر و تحول در جامعه پرستاری دارد. رئیس مرکز توسعه سلامت دانشگاه خاطر نشان ساخت برای اینکه سازمانی یادگیرنده و رقابت پذیر شویم باید الزاماتی که پشتوانه جهانی دارد و در کشور ما بومی سازی و همسو با اعتقادات این کشور گشته است اجرا گردد. وی گفت: مدام به دنبال آن هستیم که ممیزی داخلی انجام دهیم و اعتبار بخشی داخلی مستمرا ادامه داشته باشد. وی وجود تیم های قویترو آموزش های مدون را از نیاز های یک سازمان متعالی برشمرد و ضمن اشاره به بهره برداری از 4 بیمارستان جدید در آینده ای نزدیک، خبر از رفع مشکلات کارکنان پرستاری در خصوص بازنشستگی آنان داد.
در پایان مراسم از 27 نفر پرستاران نمونه با اهدای سکه و لوح یابود تقدیر و تشکر به عمل آمد.

دکتر طباطبایی در مراسم جشن روز پرستار عنوان کرد: نظام بهداشت و درمان ایران مدیون جامعه پرستاری است. نسخه قابل چاپ