دکتر طاهره نصر آبادی سرپرست دانشکده پرستاری و مامایی واحد پزشکی تهران شد.

طی حکمی از سوی دکتر سید محمود طباطبایی ریاست دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی دکتر طاهره نصرآبادی به عنوان سرپرست دانشکده پرستاری و مامایی منصوب شد.
در این حکم آمده است :
دانشگاه آزاد اسلامی بعنوان یکی از ثمرات انقلاب اسلامی درطول حیات خود نقش ارزنده ای در تامین نیروی انسانی موردنیاز نظام سـلامـت جمهوری اسلامی ایران داشته است . واحدهای علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با بهره مندی از دانش اعضای هیات علمی مهد پرورش متخصصان و کارشناسان متعهد و کارآمد در حیطه پزشکی مي باشند که البته با بازنگری ساختار و استفاده از سایر ظرفیت های موجود ، زمینه ارتقای کیفی بیش از پیش آموزش ، پژوهش و ارتقاء خدمات بيمارستاني دراین مجموعه عظیم علمی فراهم است .
نظر به تعهد و تجربیات گرانقدر جنابعالی و با توجه به هماهنگی انجام شده با قائم مقام محترم ریاست عالیه دانشگاه در حوزه علوم پزشکی بعنوان سرپرست دانشکده پرستاری و مامایی منصوب می گردید تا دانشگاه را در تحقق چشم اندازهای رفیع آن در گسترش حوزه علوم پزشکی یاری فرمائید .
انتظار می رود با همکاری کلیه مدیران و اعضای هیات علمی دانشگاه در مسیر نیل به اهداف زیر تلاش فرمائید :
1- تهیه و تنظیم برنامه های آموزشی دانشکده تحت سرپرستی براساس سیاستهای ابلاغی و نظارت بر حسن اجرای آنها.
2- رسیدگی به برنامه های آموزشی دانشکده در زمینه بازنگری با توسعه برنامه های درسی و تطبیق برنامه ها با سیاست های ابلاغی .
3- طراحی و تدوین فعالیتهای موثر برای تقویت بنیه علمی و ارتقاء وضعیت آموزشی دانشجویان دانشکده.
4- توجه جدی به سیاستهای توسعه دانشکده در مقاطع تحصیلات تکمیلی از جمله کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی .
5- گسترش رشته های آموزشی و علوم بین رشته ای با همکاری سایر دانشکده ها
امید است با عنایت خداوند متعال و استفاده از کلیه ظرفیتهای موجود ، دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاهی سرآمد در حیطه پزشکی در سطح منطقه و جهان گردد . توفیق همگان را در راه اعتلای دانش از خداوند متعال خواستارم .

دکتر طاهره نصر آبادی سرپرست دانشکده پرستاری و مامایی واحد پزشکی تهران شد. نسخه قابل چاپ