دکتر طباطبایی: تزریق خون تازه در رگ های مدیریتی جامعه امری است اجتناب ناپذیر.

دکتر سید محمود طباطبایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران ضمن اشاره به اهمیت کارهای اجرایی و مردم نهاد که بر اساس مشارکت عمومی در نهادهای جامعه صورت می پذیرد، تغییراتی مدیریتی را غیر قابل اجتناب دانست و افزود: تغییر مدیران در سطوح مختلف مدیریتی منجر به تزریق خون تازه به رگ های بخش های آموزشی دانشگاه، نوآوری، نو اندیشی و ابتکار عمل های تازه ای می شود که ما را بر آن می دارد هر از چند گاهی دست به این ابتکار بزنیم. وی تصریح کرد: زندگی یک نبرد است و کارهای اجرایی و آموزش نیز نبردی است که نیاز به افراشته داشتن بیرق آن دارد. علمدار همیشه نمی تواند یک نفر باشد و می بایست بیرقی که نشان حیات سیستم است با دست توانمند دیگری پابرجا و استوار بماند و این حرکت ادامه یابد. اعتقاد راسخ به خدمت، حسن خلق، افکار جدید، تعاملات مناسب و برخورداری از نیروهای تازه نفس تمام آن چیزی است که مدیریت را قادر خواهد ساخت به اهداف پیش رو در کنار کسب دانش نوین روز که لایتنهاهی است، دست یابد.
رئیس دانشگاه اظهار داشت: طی 1.5 تا 2 سال گذشته تلاش ما بر آن بوده است که کیفیت فیلدهای مختلف دانشگاهی را ارتقاء دهیم. و اکنون مایه مباهات است که بگوئیم ارزشیابی های داخلی و خارجی ما با موفقیت همراه است و افتخار خواهیم کرد که آنقدر بهینه سازی ، ارتقاء و اعتلای کیفی داشته باشیم که خود خواهان ارزشیابی های خارجی شویم.
دکتر طباطبایی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تشکر از زحمات دکتر محبوبه صفوی پایه گذار دانشکده پرستاری و مامایی، از توانمندی ایشان در تربیت کادر هیئت علمی و مدیران شایسته قدردانی نمود. وی همچنین ضمن بر شمردن خدمات ارزنده دکتر هوشنگ ثابت سعیدی رئیس اسبق کلینیک قدس که فعالیت شایانی در حوزه پزشکی اجتماعی داشته اند از خدمات ایشان در تجهیز کلینیک قدس و به ثمر نشستن این دستاورد عظیم تشکر نمود و خواهان ادامه همکاری ایشان در حوزه پژوهش های پزشکی اجتماعی شد. رئیس دانشگاه با قدردانی از زحمات دکتر احمد خلیلی رئیس پیشین بیمارستان بوعلی توفیق روزافزون ایشان را از خداوند متعال خواستار شد.
همچنین در این جلسه مراسم معارفه دکتر آرش جنابیان به سمت ریاست جدید بیمارستان بوعلی، دکتر طاهره نصر آبادی به عنوان سرپرست دانشکده پرستاری و مامایی و دکتر حمید رضا چگینی به سمت رئیس کلینیک آموزشی پژوهشی و خدمات بهداشتی درمانی قدس برگزار شد.

دکتر طباطبایی: تزریق خون تازه در رگ های مدیریتی جامعه امری است اجتناب ناپذیر. نسخه قابل چاپ