پنجاه و دومین دوره امتحان جامع علوم پایه پزشکی، چهل و دومین دوره امتحان جامع علوم پایه دندانپزشکی، چهل و سومین دوره امتحان جامع علوم پایه داروسازی و پنجاه و پنجمین دوره امتحان پیش کارورزی در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران برگزار شد.
دکتر جبرائیل نسل سراجی رئیس مرکز توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی ضمن بازدید از محل برگزاری آزمون از نحوه مشارکت و همکاری عوامل اجرایی و روند برگزاری آزمون ابراز خرسندی کرد و در گفتگوهای خود با دانشجویان شرکت کننده در آزمون ابراز رضایتمندی و بازخورد مناسب آنان از روند برگزاری آزمون و سئوالات را دریافت نمود.
دکتر امیر عباس لشکری مدیر کل آموزش واحد پزشکی تهران و نماینده تام الاختیار آزمون جامع علوم پایه پیش کارورزی دانشگاه ضمن اعلام اینکه 869 داوطلب شرکت کننده در روز پنجشنبه چهاردهم اسفندماه در آزمون مربوطه شرکت نموده اند گفت: در آزمون جاری واحد پزشکی تهران میزبان 8 واحد دیگر از جمله، دندانپزشکی تهران، علوم دارویی تهران، شعبه بین الملل قشم، شعبه بین الملل کیش، واحدهای پزشکی قم، شاهرود، ساری و تنکابن بوده است.
گفتنی است مهندس مهرادفر معاون اجرایی مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر هاشمیان رئیس دانشکده داروسازی، دکتر احمدی معاون آموزشی واحد علوم دارویی و همچنین دکتر علی سلگی مشاور اجرایی ریاست دانشگاه، دکتر پورخوشبخت قائم مقام معاون آموزشی دانشگاه، دکتر ادهمی رئیس دانشکده پزشکی و دکتر صاحب الزمانی معاون آموزشی این دانشکده، ضمن بازدید کامل از حوزه های امتحانی آزمون در گفتگوهای خود با دانشجویان نقطه نظرات آنان را دریافت و مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند.

امتحان های جامع علوم پایه و پیش کارورزی در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران برگزار شد. نسخه قابل چاپ