دکتر ملک افضلی: طرح مزدک حامی منافع کودک و ارتقای سبک زندگی سالم اوست.

دکتر حسین ملک افضلی مشاور عالی ریاست دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران در همایشی که به منظور معرفی طرح مزدک ( محیط زیست دوستدار کودک) در کلینیک قدس که با همراهی دکتر چگینی رئیس کلینیک قدس، دکتر ثابت سعیدی پژوهشگر و رئیس اسبق کلینیک و همچنین شورای محله فاز 6 شهرک قدس و شهروندان منطقه تشکیل شد گفت: این طرح بیانگر محیطی است پویا، سالم و فعال دارای که دارای اثرات مثبت و متقابل محیط زیست بر کودک و کودک بر محیط زیست می باشد. محیطی که نه تنها اثرات مخربی بر کودک ندارد بلکه ضمن آنکه حافظ منافع اوست، با روح کودک درآمیخته شده و ذهن وی را خلاق و پویا می نماید. دکتر ملک افضلی با برشمردن عوامل تشویقی محیط بر کودک و رشد وی ، مدل سبک زندگی سالم و چگونگی آن را تبیین نمود. وی افزود کار تیمی ، مهارت های زندگی و ارتقاء هویت ملی و دینی از جمله عواملی است که می تواند بر کیفی سازی مدل زندگی افراد مؤثر باشد. وی خاطر نشان ساخت طرح مزدک به مطالعه زنان باردار، شیرخواران، کودکان و نوجوانان پرداخته و سبک زندگی سالم را از بدو تولد در اختیار مادران قرار می دهد و تا سن 18 سالگی نوجوان را همراهی می نماید.
جمعی از شهروندان ناحیه 7 شهرداری منطقه 2 با حضوردر همایش مذکور ضمن تأکید بر حقوق شهروندی خود خواستار پیش بینی های لازم در مورد کاهش آلودگی های زیست محیطی، توجه به طب سنتی و تغذیه سالم شدند. دکتر میرشریفی مسئول بهداشت خانواده دانشگاه علوم پزشکی ایران با نامیدن دکتر ملک افضلی به عنوان پدر سیستم بهداشتی مملکت از تمامی شهروندان خواست این فرصت را مغتنم شمرده و در طرح مذکور شرکت و به ارتقای بهداشت و سلامت جامعه کمک نمایند.

دکتر ملک افضلی: طرح مزدک حامی منافع کودک و ارتقای سبک زندگی سالم اوست. نسخه قابل چاپ