ساقیا سایه ابر است و بهار و لب جوی
من نگویم چه کن ار اهل دلی خود تو بگوی

دکتر سید محمود طباطبایی در دیدار پایانی سال 93 با حضور روسای دانشکده ها و روسای مراکز درمانی دانشگاه، از تصویب پروژه 200 تختخوابی بیمارستان بوعلی خبر داد. وی با اشاره به اینکه هدف از این نهاد دانشگاهی اعتلای علمی، پزوهشی و ایجاد محیطی دوستانه و نشاط آور برای دانشجویان و کارکنان است، تلاش همه جانبه همه افرادی که به نحوی در اعتلای این مرکز دانشگاهی و رساندن آن به جایگاهی رفیع، فعالیت می نمایند، را ستود. وی افزود: باید کمر همت بر بست و همه کمبودها و اختلافات را به بهترین شکل مرتفع ساخت و در مواجهه با دیوارهای بسته به دنبال درب های ورودی آن بود چرا که هیچ دیواری بدون درب گشایش نمی باشد. رئیس دانشگاه ضمن شنودن راهکارهای ترفیع دانشگاه از زبان حاضرین، برای آنها آرزوی توفیق، سعادت و سلامت نمود و پایان سالی خوش و شروع سالی نوین توأم با برکت و نعمت را از درگاه حق تعالی خواستار شد.
در خاتمه دکتر زرین دست رئیس دانشکده علوم نوین از زحمات ارزشمند دکتر علی سلگی مشاور اجرایی ریاست دانشگاه که علیرغم همه مسئولیت های خود با سعه صدر و حسن برخورد به بررسی مشکلات دانشکده ها می پردازند قدردانی نمود.

در دیدار پایانی سال با رؤسای مراکز مطرح شد: پروژه 200 تختخوابی بیمارستان بوعلی به تصویب رسید. نسخه قابل چاپ