جشن تکلیف فرزندان کارکنان واحد پزشکی تهران برگزار شد.

جشن ورود به سن تکلیف فرزندان کارکنان دانشگاه به همت معاونت فرهنگی بر پا شد . دکتر علی سلگی مشاور اجرایی و مدیر کل حوزه ریاست ضمن شادباش این مناسبت به همه نورچشمان این مرز و بوم گفت: درس خواندن، کار کردن و رشد یافتن همه و همه برای جلب رضایت خدا و رسیدن به زندگی توأم با آرامش و تعالی است. وی افزود: باید به کودکانمان کمک کنیم تا ضمن کسب اعتماد به نفس واقعی از وابستگی های کاذب به والدین جلوگیری شود. وی تصریح نمود: بسیاری از مهارت هایی کسب شده در زندگی مربوط به همین سنین است و ایجاد محیطی آرام و امن و یک بستر عاطفی مناسب از نیازهای اولیه هر کودک محسوب می شود. مشاور اجرایی ریاست دانشگاه با آرزوی موفقیت برای همه کسانی که به سن انجام تکالیف حضرت حق رسیده اند گفت: مرحله خاصی از زندگی ایجاد شده است که نیازمند تمرین و ممارست روح و تغذیه معنوی آن می باشد. وی ابراز امیدواری کرد جشن تکلیف برگزار شده بتواند نقطه عطفی در زندگی این عزیزان بوده و خاطره خوبی در ذهن آنان به جا گذارد.
امام جماعت واحد پزشکی تهران حجه الاسلام کشاورز نیز با بیان شیرنی و حلاوت عبادت علی الخصوص در سنی که روح و جسم توأمان در پاکی خاصی به سر می برند گفت: نماز تیر سفیدی است که اگر با خلوص و اول وقت به جای آورده شود به دست فرشتگان به عرش می رود.
در پایان مراسم به مکلفین عبادت و برگزیدگان جشنواره نماز و نیایش جوایزی ارزنده اهدا شد.

جشن تکلیف فرزندان کارکنان واحد پزشکی تهران برگزار شد. نسخه قابل چاپ