دكتر سید عباس صفوی قائم مقام ریاست و معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران با حضور در جلسه اي كه به منظور ارزشيابي رشته بهداشت محیط در دانشگاه و با حضور ، رئیس و معاون آموزشی دانشکده بهداشت، مدیران گروه دانشکده، نمايندگاني از وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشكي و اساتید این رشته برگزار شد، بر ارتقای کیفی رشته های موجود تأکید کرد. وی ضمن اشاره به وجود نواقص در هر واحد دانشگاهی، بر روند تسریع رفع معایب و ارتقاء پتاسیل های موجود تأکید نمود. قائم مقام ریاست دانشگاه تصریح کرد با وجود اینکه بار آموزشی 40% الی 50% از دانشجویان کشور بر عهده دانشگاه آزاد است ولی این سهم در مورد تحصیلات تکمیلی ناچیز می باشد. وی با بیان اینکه قدمت 30 ساله دانشگاه آزاد منجر به خروجی های ارزشمندی از حیث آموزش در کشور شده است، از همه دست اندرکاران حوزه آموزش عالی درخواست تسریع در روند اخذ مجوزهای لازم برای رشته های مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا گردید و گفت: برای ادامه حیات واحدها باید تحصیلات تکمیلی با قوت بیشتری پیگیری گردد. معاون آموزشی دانشگاه گفت: شایستگی دانشگاه آزاد توقف، سکون و رکود نیست و باید به سمت و سوی افزایش منزلت و ارتقاء دانشگاه شتافت. وی افزود با دید کلان موجود باید تفکر مثبتی ایجاد گردد که توانمندی های واحد پزشکی تهران را به منصه ظهور برساند.
وی با اشاره به اینکه تعداد اعضاء هیئت علمی به تعداد دانشجویان شاغل به تحصیل نسبت کاملا متفاوتی با دانشگاه های دولتی دارد، از زحمات اساتید در پرورش علمی دانشجویان که با حسن نیت و دلسوزی خاصی انجام می گردد قدردانی نمود. دکتر صفوی با اشاره به به پروژه های توسعه ای بیمارستان های واحد پزشکی تهران، از احداث پروژه 200 تختخوابی بیمارستان بوعلی خبر داد. دکتر حسین درگاهی رئیس دانشکده بهداشت نیز با گزارشی از وضعیت دانشکده و رشته بهداشت محیط از امکانات آموزشی دانشگاه و همچنین تصویب گروه های اپیدمیولوزی و آمار، ارتقاء سلامت و تغذیه در آینده ای نزدیک خبر داد.

شایستگی دانشگاه آزاد توقف، سکون و رکود نیست و باید به سمت و سوی افزایش منزلت و ارتقاء دانشگاه شتافت. نسخه قابل چاپ