دكتر سيد محمود طباطبائي رييس دانشگاه واحد علوم پزشكي تهران در مراسم ديدار پاياني سال و درنشست صميمانه جمع مديران گروه های مختلف آموزشی دانشگاه با تقدير از عملكرد و تلاش آنان گفت :دنیایی از نعمت و نقمت در اختیار ماست و تنها کاری که بر عهده انسان ها گذاشته شده است انتخاب راهی درست و مبتنی بر اصول صحیح است. در قرن حاضر که عصر تکنولوژی و اطلاعات متعددی است ، آنچه بر عهده ما به عنوان یک معلم و راهبر دانش مدار گذاشته شده است روشن ساختن چراغ علم و هدایت انسانها از جهل به سمت نور دانش است. وی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: معلم بودن برای جلوگیری از سقوط هایی است که بر سر راه زندگی آدمیان قرار دارد. سیطره علوم متفاوت است و ما در بخشی از مهمترین علوم جهان که شاخه پزشکی است قرار داریم. مسئولیتی که بسیار سنگین است و مبتنی بر سلامت انسان هایی است که به حوزه پزشکی اعتماد می کنند. دکتر طباطبایی با اشاره به پوشش 40 درصدی بار آموزش عالی توسط دانشگاه آزاد گفت: در مجموعه 60 دانشگاه و دانشکده گروه پزشکی در کشور اگرچه به لحاظ دانشجو وزنه بالایی هستیم ولی به لحاظ امکانات و فضای آموزشی در کمترین حد استاندارد می باشیم. وی با مقایسه سرانه فضاهای آموزشی، ورزشی و هیئت علمی با سایر دانشگاه های دولتی فاصله ها و تفاوت های موجود در استانداردهای موجود را تبیین نمود.
رئیس دانشگاه تصریح نمود: تلاش ما بر این بوده است که در کنار رفع مشکلات، تلاش های کافی و وافی را برای رفع همه موانع موجود به خرج دهیم. وی خاطر نشان ساخت به پیگیری های مکرر، طرح تجمیع دانشگاه در فضایی فیزیکی 180000 متر مربع در زمینی به مساحت 12 هکتار مصوب و ان شاءالله در آینده ای نزدیک به بهره برداری خواهد رسید. و از هم اکنون نوید آینده ای پ فروغ برای گروه پزشکی در دانشگاه آزاد به گوش می رسد. وی با اشاره با اینکه تلاش ما در جهت ایجاد فضایی آرام، مطمئن و شاد برای مجموعه دانشجویان و کارکنان است، طرح تشویقی اساتید را برای ارتقاء علمی آنان پیشنهاد داد.
دکتر طباطبایی ضمن اعلام شکل گیری مراکز تحقیقات در بیمارستان های تابعه از بازسازی بیمارستان ها خبر داد و افزود این کار میسر نیست مگر به همت و تلاش جمعی همه کارکنان زحمتکش این مجموعه که هر زمان از آنان کمک خواسته شد دست یاری را به سوی ارتقاء همه جانبه دانشگاه دراز نمودند. رئیس دانشگاه ضمن تأکید بر تأمین درامد خارج از موضوع شهریه خواستار همکاری در امور دانش بنیان و درآمدزایی از مراکز تحقیقاتی شد.
در ابتدای مراسم دکتر علی سلگی مشاور اجرایی و مدیر کل حوزه ریاست با اشاره به واژه وزین مهربانی و همدلی در همه گروه ها از وظیفه و رسالت اصلی دانشگاه در امور آموزشی که بخش اصلی آن بر دوش گروه ها و مدیران آن است سخن گفت و در خاتمه دکتر سید محمود طباطبایی آرزوی سالی مملو از برکت و سعادت را برای مدیران گروه از خداوند متعال آرزو نمود.

دکتر طباطبایی در جمع مدیران گروه های آموزشی، خواستار همکاری در امور دانش بنیان و درآمدزایی از مراکز تحقیقاتی شد. نسخه قابل چاپ