دكتر طاهره نصر آبادی،سرپرست جديد دانشكده پرستاري و مامائي دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران طي مصاحبه اي برنامه ها و اهداف آتي خود را در رابطه با چگونگي ارتقاء سطح فعاليت هاي آموزشي ، پژوهشي و همچنين نحوه اجرائي نمودن سياست هاي راهبردي اين دانشكده ، همسو با تأکیدات ریاست عالیه دانشگاه آزاد اسلامي مبني بر بالا بردن استانداردها در حوزه های پزشکی و آموزشی تشريح نمود .
نصر آبادي داراي دكتراي تخصصي پرستاري از كشور هندوستان است و در حال حاضر با حكمي از سوي دكتر ميرزاده عضو شورای آموزش حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی مي باشد .
رئيس جديد دانشكده پرستاري و مامائي دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران همچنين در مقام دبیرکارگروه تعیین برنامه راهبردی رشته پرستاری داراي تعامل مطلوب وهمكاري گسترده اي با وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي است و از اين گذرگاه در تصميم گيري هاي مرتبط با توسعه سلامت ، زير نظر مستقيم دكتر لاريجاني مشاور و قايم مقام رياست دانشگاه در حوزه علوم پزشكي مبني بر بالا بردن استانداردها در حوزه های پزشکی و آموزشی مشاركت فعالانه با وزارتخانه دارد .
برقراري استانداردهاي آموزشي و ايجاد ساختار علمي ، راه اندازي رشته هاي دكتراي پرستاري و كارشناسي ارشد مامائي در گرايش هاي مختلف ، جذب و اصلاح هرم هيات علمي و نسبت استاد به دانشجو ، اعتبار بخشي آموزشي در سطح ملي و بين المللي و ارتقاء سطح آموزش رشته هاي پرستاري و مامائي از جمله اهداف كاربردي وي در برنامه هاي كوتاه مدت اين دانشكده است . دكتر نصر آبادي كه خود پژوهشگر برتر سالهاي 1390 و 1392 واستاد منتخب سال 1391دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان است با تاكيد بر اهميت ونقش حرفه پرستاري در ارتقاء و توسعه سلامت جامعه پرستاري به نقش دانشگاه آزاد اسلامي در تربيت دانش آموختگان اين رشته اشاره مي كند .
وي استانداردسازي و افزايش سطح كيفي واحد علوم پزشكي تهران را بعنوان الگو و دانشگاه مادر ،براي كل واحد هاي دانشگاه آزاد اسلامي يك ضرورت مي داند . نصر آبادي معتقد است دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران بدليل بهره مندي از دانش تخصصي اساتيد دلسوز و دانشجويان ممتاز و پرتلاش توان رقابت علمي با دانشگاه هاي تيپ 1 را در نظام آموزش عالي كشور را دارد .
سرپرست دانشكده پرستاري و مامائي دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران كه در كارنامه فعاليت هاي اجرائي خود مسئوليت هاي متعددي همچون عضويت در شورای توسعه روابط بین المللی علوم پزشکی و شورای بورد پرستاری در مجموعه بزرگ دانشگاه آزاد اسلامي را عهده دار بوده است ، اصلاح ساختار سازمانی در حوزه دانشکده پرستاری و مامایی ، طراحی و توسعه برنامه های آموزش مجازی، تشکلیل جلسات دائمي با مدیران گروه و اعضاي هيات علمي ، ارتقاء سطح توانمندی بالینی دانشجویان ، برگزاری کارگاه روش های نوین آموزش بالینی مخصوص رشته های پرستاری و مامایی ،تشکیل جلسات منظم با مربیان جهت دستیابی به یک رویه مشترک در آموزش بالینی و همچنين افزایش تعداد اعضاء هیأت علمی و کارشناس ارشد و دکترا بخشي از راهكارها و سياست هاي اجرائي اين دانشكده اعلام نمود .
روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم پزشكي تهران ضمن تبريك براي انتصاب شايسته ايشان كه از زنان تلاشگر و فرهيخته نظام جمهوري اسلامي ايران ونيز اعضاي فعال شوراي آموزش حوزه علوم پزشکی و نظام پرستاري دانشگاه آزاد اسلامی است آرزوي موفقيت و نيل به اهداف اجرائي در مسير سازندگي و اعتلاي هرچه بيشتر دانشكده پرستاري و مامائي نمود .

اهداف و برنامه هاي اجرايي دانشكده پرستاري و مامائي دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي تشريح شد . نسخه قابل چاپ