دكتر سيد محمود طباطبائي رئيس دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران با حضور در جشن سپاس و تکریم از بازنشستگان اين واحد دانشگاهي از 9 نفر كاركنان عضو هيات علمي و غير هيات علمي كه در طول سال جاري به افتخار بازنشستگي نائل شده اند ، به پاس 30 سال خدمت صادقانه و تلاش در جهت رشد و توسعه دانشگاه آزاد اسلامي تقدير و تشكر نمود.
اين مراسم كه براي اولين بار در روزهاي پاياني سال و در آستانه فرارسيدن سال نو با حضور دكتر طباطبائي رييس دانشگاه ، دكتر حيدريان مقدم معاون مالي و اداري ، دكتر علي سلگي مشاور اجرایی و مدير كل حوزه رياست و در جمع صميمانه برخی از مسئولان و كاركنان بازنشسته روز دوشنبه 25 اسفندماه در دفتر رياست دانشگاه برگزار شد ، از همكاران تلاشگر ، خانم ها نپتون نيك انجام عضو هيات علمي ، آذر باصفا ، دادرس ، مفهوم و آقايان مهدي افشين فر ، داوود كاظمي، عباس خلخالي ، عسگري و همچنين كارمند مرحوم جواد برانقوري كارمند ساعي اداره تربيت بدني با اهداء لوح تقدير و يك سكه بهار آزادي تجليل شد .
دكتر طباطبائي در اين مراسم ضمن تقدير از تلاش مستمر همه كاركنان زحمتكش اين واحد دانشگاهي گفت : بازنشستگي هم مثل ساير مراحل زندگي بخشي طبيعي از چرخه تكامل زندگي اجتماعي هر فرد است و مهم اين است كه در طول خدمت با رعايت وجدان و عدالت هر آنچه را كه بر عهده و وظيفه ما بوده است در جهت رضاي خدا و خدمت به خلق انجام داده باشيم . وي سپس با تفسير آياتي از قرآن مجيد به جايگاه متعالي انسان در مكتب الهي و انسان ساز اسلام اشاره كرد و گفت : خدای سبحان تنها مزیت و برتری انسانها بر یکدیگر را تقوامعرفی کرده و باکرامت ترین مردمان را با تقواترین آنها می داند و می فرماید: "ان اکرمکم عندالله اتقیکم؛ به درستی که گرامی ترین شما نزد حق تعالی پرهیزگارترین شماست .وي با این مقدمه نتيجه گيري كرد در محيط هاي اداري و سازماني هم تنها تفاوتي كه بين مشاغل افراد وجود دارد ، انجام درست وظايف و گره گشائي از كار مراجعان و پاسخگوئي به نياز هاي ارباب رجوع است واّلا هيچ تفاوتي بين مشاغل افراد وجود ندارد و چه بسا ارزش كاري يك خدمه صديق و موحد كه كار خود را خوب انجام مي دهد از ارزش كاري يك مقام ارشد خائن ، كه به مجموعه تحت امر و كشورخود خيانت مي كند بيشتر باشد .
وي با الهام از ماهيت و نقش سلول های بنیادی در علوم زيستي گفت :همانطور كه زنجیره هستي همه ما انسانها در نظام خلقت از يك سلول وسپس بر اساس تقسيم وظايف متفاوت شروع مي شود تصریح نمود : بدون تردید یكی از مهم ترین موضوعات قرآنی، حول محور انسان و ویژگی های او سیر می كند. حق كرامت یا حرمت داشتن اشخاص در جامعه همانند حق حیات از موارد بسیار مهم در زندگی اجتماعی است. لذا برای ایجاد بستر مناسب جهت تكامل انسان در درجه نخست بایستی حرمت و احترام اجتماعی انسان كه نیاز طبیعتی و فطری اوست صیانت گردد و بواسطه جایگاه شغلی مورد تحقیر واقع نشود زیرا کار در سیستم اداری همچون اجزاء بدن انسان در گرو هماهنگی تمام کارکنان یک مجموعه است . دکتر حیدریان مقدم معاون مالی و اداری دانشگاه نیز با تشریح دوران مختلف زندگی برای هر انسانی بر حفظ شان و کرامت بازنشستگان تاکید نمود .
وی گفت : ورود به دوره بازنشستگی نیز همانند دوران ورود به مدرسه یا ورود به عرصه اجتماع و بازار کار دوران ارزشمندی است که یادآوری آن موجب شور و شعف ناشی از توانائی انجام سی سال خدمت می شود .
قطعا شما که روزی در مصدر مشاغلی در این دانشگاه بودید وقتی به این فکر می کنید که خدمات ارزشمندتان روزی بطور مستقیم و غیر مستقیم به دانشجویان این مرز و بوم و یا بیماران خدمت کنید احساس خوبی خواهید داشت .
در پایان این جلسه دکتر علی سلگی مشاور و مدیر کل حوزه ریاست دانشگاه ضمن تقدیر از کارکنانی که روزی با قامتی برافراشته ، جوان و پر از انرژی به یاری دانشگاه آمده اند تا امروز شاهد شکوفائی و بالندگی آن باشند از آنان خواست ، دانشگاه را خانه خود بدانند و هر از گاهی که می توانند از باغستان و ثمره ای که حاصل زحمات خودشان است بهره ببرند.
شایان ذکر است : اولین جشن بازنشستگان کارکنان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی با تشکر و قدردانی زایدالوصف کارکنان از ریاست واحد و هیات رئیسه واحد پزشکی بخاطر توجه ویژه به قشر کارکنان به پایان رسید .

براي اولين بار جشن بازنشستگی كاركنان دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران برگزار شد. نسخه قابل چاپ