دفتر امور نخبگان و استعدادهای درخشان حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به برگزاری هفتمین المپیاد دانشجویان علوم پزشکی کشور در شهریور ماه سال آینده و تشکیل تیم دانشگاه آزاد اسلامی طی نامه ای از روسای واحدهای مجری علوم پزشکی خواست تا دانشجویان واجد شرایط واحد خود را برای شرکت در این المپیاد تا تاریخ 15 فروردین ماه 1394 به صورت کتبی و الکترونیک به این حوزه معرفی نمایند.

بر طبق این نامه افراد واجد شرایط شامل دانشجویان پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی پس از آزمون علوم پایه و دانشجویان کارشناسی ارشد از ترم 5 به بعد می باشند و از واحدها خواسته شده است که اطلاعات افراد واجد شرایط از جمله (نام و نام خانوادگی، شماره کارت ملی، شماره دانشجویی، شماره تماس، حیطه درخواستی، آدرس ایمیل، رشته تحصیلی و معدل)را به این حوزه به صورت کتبی و الکترونیک اعلام نمایند.
شایان ذکر است در هفتمین المپیاد دانشجویان علوم پزشکی کشور دانشجویان در چهار حیطه استدلال بالینی، علوم پایه، مطالعات میان رشته ای سلامت و مدیریت نظام سلامت به رقابت خواهند پرداخت.
افراد می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به آدرس www.medolympiad.behdasht.gov.ir مراجعه نمایند.

معرفی دانشجویان واجد شرایط برای حضور در هفتمین المپیاد دانشجویان علوم پزشکی کشور نسخه قابل چاپ