در آخرین روز کاری سال ۹۳ و با حکم وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دكتر باقر لاريجاني به عنوان معاون آموزشي و دبير شوراي آموزش پزشكي و تخصصي منصوب شد.
به گزارش پایگاه اطلاع­ رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی(وب­دا)، متن حکم دکتر هاشمی خطاب به دکتر لاریجانی به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر باقر لاریجانی
استاد محترم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران

با سلام؛
تربیت نیروی انسانی متخصص، کارآمد و جامعه‌نگر رویکردی راهبردی در جهت حفظ و ارتقاء سلامت جامعه و توسعه پایدار آن است. نظر به تعهد، تخصص و تجربیات ارزشمند جناب­ عالی در حوزه‌های مختلف نظام سلامت، به موجب این حکم به عنوان معاون آموزشی و دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت منصوب می‌ شوید تا با استفاده از ظرفیت­‌های موجود در دانشگاه‌های علوم پزشکی، اعضاء محترم هیأت علمی، انجمن­‌های علمی و تخصصی، قطب­های علمی و کلیه مدیران ستادی، با اختیارات کامل در راستای تحول بنیادین در حوزه آموزش پزشکی کشور از مجرای امور زیر بکوشید:
- تلاش در جهت تحقق چشم‌انداز ایران 1404 از مجرای توجه به اسناد بالادستی اعم از سیاست­ های کلان نظام سلامت ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری، نقشه جامع علمی کشور، نقشه جامع علمی سلامت و ...
- تلاش جهت تأمین منابع انسانی بخش سلامت با تأکید بر عدالت آموزشی مبتنی بر سند آمایش سرزمینی، تقویت نظام­های سنجش و ارزشیابی آموزش پزشکی، سامان­دهی بورس­ها و فرصت­های مطالعاتی ایجاد همسویی و یکپارچگی در نظام آموزش پزشکی کشور از مجرای هماهنگ‌سازی کلیه شوراها و دبیرخانه‌های فعال در این امر.
- تلاش جهت ایجاد تحول بنیادین در عرصه آموزش پزشکی و ورود به عرصه‌های منطقه‌ای و جهانی با بهره‌گیری از همه ظرفیت­های موجود در بخش دولتی و غیر دولتی
کلیه مدیران و دست‌اندرکاران امر آموزش در حوزه‌های ستادی و دانشگاه های علوم پزشکی با هماهنگی کامل، جناب­عالی را در راستای تحقق این امور یاری خواهند نمود. امید است با اتکال به خداوند متعال در انجام شایسته وظایف با رعایت اصول قانون‌مداری، اعتدال‌گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید در جهت خدمت و ارتقا سلامت ملت شریف ایران موفق باشید.

دكتر سيدحسن هاشمي
وزيــر

دکتر باقر لاریجانی معاون آموزشي و دبير شوراي آموزش پزشكي و تخصصي وزارت بهداشت شد. نسخه قابل چاپ