دكتر سيد محمود طباطبائي رئیس دانشگاه در این دیدار ضمن تبریک عید نوروز به کلیه اساتيد ، كاركنان و دانشجويان و مديران ومسئولان اجرائي با تفسير كلمات ارزشمند دعاي تحويل سال و رواياتي از پيامبراسلام به نامگذاری سال جدید از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با عنوان "دولت و ملت، همدلی و همزبانی" اشاره نمود و خواستار تلاش همه در راستای تحقق منوّیات ایشان شد.
وي با نقل رواياتي از رسول اكرم و ائمه معصومين گفت: نياز هاي مردم بر شما نعمت خداست ، مبادا در انجام امور خستگي برشما غلبه كند و همواره بخاطر داشته باشيد ما كارگزاران و خدمتگزاران مردم و اين دانشجويان عزيزهستيم ، ما امانتدارمردمي هستيم كه فرزندان خود را براي تعليم، تربيت و دانش اندوزي به ما سپرده اند، پس در ابتداي سال جديد از خداي بزرگ بخواهيم نعمت همدلي و «درد مردم را داشتن » را نصيبمان سازد ، زيرا تنها در اين صورت است كه با انگيزه بالا و با همه قدرت و تلاش و با روي خوش و نيك خلقي كار مي كنيم.
دکتر طباطبائي در پایان سخنان تاثير گذار خوداظهار امیدواری کرد: در سال پيش رو با همت و تلاش شما همکاران و اساتید گرامی بتوانيم شاهد موفقیت های روز افزون دانشگاه در عرصه هاي آموزشي ، پ‍ژوهشي ، درماني باشیم.
در ابتداي مراسم نیز دكتر علي سلگي مشاور اجرائي و مدير كل حوزه رياست دانشگاه با تقدير از تلاش ها و زحمات كاركنان و اساتيد عضو هيات علمي در تمام طول سال گذشته که نتايج آن منتهي به موفقیت های متعدد دانشگاه در سال گذشته شد گفت: بيائيم در آغاز سال نو نيز با الهام از بهار كه فصل جوشش و سازندگي است بكوشيم تا با وحدت و همدلي، گره گشائي و خدمت به همنوع را سرلوحه و نصب العين خود قرار دهيم و با دوستي و موّدت كه سرچشمه همه خوبيهاست در انجام امور دانشگاه كمر همت ببنديم .
گفتني است : اين مراسم به همت حوزه معاونت فرهنگي دانشگاه روز شنبه مورخ 15 فروردين ماه ساعت 10 صبح با حضور جمع كثيري از اساتيد ، كاركنان و دانشجويان اين واحد دانشگاهي در محل سالن اجتماعات شهيد احدي دانشگاه برگزار گرديد .

به مناسبت آغاز سال نو، معاونین، مدیران و کارکنان واحدهای مختلف با رئیس دانشگاه دیدار کردند. نسخه قابل چاپ